Posens historie: Chanel East West Chocolate Bar

Ikonisk Chanel East West Chocolate Bar Taske

En ikonisk taske med for lidt påskønnelse

Ikke alle kender dette smukke Chanel design, men alle der kender dette smukke Chanel tasken er fuldstændig besat (ligesom os). Overraskende nok er der ikke meget information om det, men vi har listet alt her for dig i en blog. 

Chanel Øst vest taske rød lammeskind

 

East West Tasken 

Inden vi fortsætter på Chanel East West Chocolate Bar taske, vi skal tale om Chanel Øst vest taske. Denne smukke Chanel taske skyldes sit navn, at posen er længere i længden end i højden. Det Chanel East West Bag findes i flere versioner. East West Bag er en variant af det ikoniske Chanel Classic Flap Bag, men det er lillesøsteren. Selvom posens model ligner meget Chanel Classic Flap Bag, Chanel øst Vest Flap Bag er en billigere variant, som er meget mere overkommelig (åh ja!). I 2011 blev produktionen af Chanel East West Bag stoppede desværre. Chanel troede sandsynligvis, at der ikke var plads nok til to sådanne klassiske tidløse tasker. Dette har sikret, at Chanel Classic Flap Bag er blevet stadig mere populær. Læs alt om at investere i Classic Flap Bag in denne blog

Nok om Chanel øst Vest Flap Bag. Lad os tale om Chanel East West Chocolate Bar. Har du allerede lyst til chokolade? 

 

East West Chocolate Bar

Det vil ikke overraske dig, at 'The Chocolate Bar' har at gøre med posens design. Posens form og ternene minder dig straks om en chokoladestang. Kan du se forskellene? Fordi vi ikke ser nogen forskel, bortset fra materialet. 

East West Chocolate Bar vs Ruby Chokolade

East West Chocolate Bar kan bæres på skulderen, desværre er kæden for kort til at bære crossbody. Den findes i mange forskellige farver og materialer. Lammeskind, kalveskind, patentskind, lærred, der er masser at vælge imellem. Men denne taske overskygger ethvert outfit. Kan bruges elegant eller afslappet, men forbliver altid tidløs.

 

Siden de stoppede med at producere denne model, denne Chanel taske kan kun findes forelsket. Nu og da modtager vi denne smukke taske. Leder du efter en anden Chanel taske? Vi har det smukkeste Chanel indsamling, nysgerrig? Åh og en lille sidebemærkning, ikke alle vores tasker kan findes online. Du kan nå os via vores online chat, e-mail, Instagram direkte besked eller telefon i vores åbningstider.

With love, 
Millie

kilder: 
Pinterest 
BragMyBag

Tilbage til bloggen