Chanel Classic Flap Bag: En reel investering

Chanel Classic Flap Bag Medium i pastelblå og i beige med guldfarvet hardware

Tasken, der holder værdi

Åh min, leder stadig efter en perfekt undskyldning for at købe en Chanel taske? Eller måske for at overbevise din mand om at købe en til dig? Hvem vil ikke gerne have en smuk Chanel Classic Flap Bag? Denne taske er en drøm for mange og udover dette er denne taske den mest berømte og ikoniske Chanel poser der nogensinde er produceret. I dagens blog fortæller vi dig lidt mere om at investere i en Chanel Classic Flap Bag. Er du klar til at købe din første Chanel taske som en investering? 

 

Hvordan det hele startede  

Først og fremmest forstår vi fuldstændigt, at ikke alle er villige eller i stand til at betale omkring tusindvis af euro for en pose! Det er mange penge, især for en taske. Men der er også en god side ved en høj pris, ikke alle kan købe tasken. Dette gør din taske endnu mere unik. Og med det, Chanel bliver mere og mere eksklusiv.

Historien om Chanel Flap Bag begynder i februar 1955. Chanel har lavet håndtasker i cirka 25 år, men den nye taske var anderledes. Som modebrand, Chanel har altid stået for komfort, så Coco besluttede at skabe en taske, der gør det muligt for kvinder at holde deres hænder fri, mens de bærer en taske. Før 1950'erne bar kvinder normalt poserne i hænderne, det var første gang, de kunne bære deres tasker på skuldrene. Denne taske blev navngivet Chanel 2.55 og er opkaldt efter oprettelsesdatoen: 2 for februar og 55 for år 1955. Vil du læse alt om posens smukke historie? Læs alt om det i vores andet blog
 

Nuværende priser 

Chanel Classic Flap Bag er en af ​​de mest ikoniske og smukke tasker, vi nogensinde har set. Tasken bliver bogstaveligt talt aldrig gammel. Derudover er posen meget dyr, men folk køber fortsat denne pose. Men hvorfor gør de dette? Selvfølgelig er tasken smuk, men sandsynligvis også fordi posen er mere værd gennem årene. I 1955 kunne du købe originalen Chanel 2.55 for $ 220! I dag er a Chanel 2.55 koster omkring $ 7000 dollars. Værdien af ​​denne taske fortsætter med at stige. Hvis du vil vide mere om Chanel prisstigning i juli 2021, har vi også skrevet en blog om dette. Læs alt om prisstigningen over her

 

Fire prisstigninger om året

Fire gange om året Chanel hæver deres priser. Dette gør din taske mere værd hvert år, og derfor investerer du i en classic flap bag er meget interessant. De hæver priserne på de mest populære tasker, herunder Chanel Classic Flap Bag, desværre ... 

Hvis du finder at købe et helt nyt Chanel taske for dyr, så er en vintage taske måske den bedste løsning for dig. Priserne på Classic Chanel tasker på vintagemarkedet stiger også. Årsagen til dette? Det er let: der er stor efterspørgsel, og indkøbspriser stiger. Vi ved, at det lyder fjollet, men tag det fra os: nu er det bedste tidspunkt at investere i Chanel taske, da priserne fortsat vil stige hvert år. 

Chanel Classic Flap bag pink og blå model 2.55

Vores favorit Chanel taske 

Er du overbevist? Det er vi helt! Faktisk var vi allerede før vi begyndte at skrive denne blog. Jeg mener, se hvor smuk Chanel Classic Flap Bag er. I vores butik sælger vi vintage tasker. Det betyder, at poserne er billigere end i Chanel butik, men stadig af god kvalitet. Vores favoritter? Vi har mange forskellige Chanel tasker i vores butikker. Vi elsker Chanel Classic Flap Bag for det meste. Det Chanel Classic Flap Bag fås i forskellige størrelser og farver, der er noget for enhver smag. Det Chanel Classic Flap Bag i sort er aldrig kedeligt, men vi elsker også den røde og beige farve Chanel tasker. Du kan aldrig gå galt med disse poser. 

årgang Chanel Classic Flap Bag i sort Lamsbkin læder med guldfarvet hardware


Hvad venter du på? Du vil sandsynligvis alle Chanel Classic Flap Bag du ser. Du kan altid tage et kig på vores ikoniske Chanel Classic Flap Bag samling! Vi håber, at du fandt disse oplysninger om Chanel Classic Flap Bag sjov og informativ. Og jeg kan helt forstå, hvis du er overbevist om at købe din første Chanel Classic Flap Bag. Husk venligst: det er ikke bare en pigedrøm, det er en investering.

With love, 
Chiara & Millie

Kilder
Mia Mia Mine
Chanel  

Tilbage til bloggen