Posens historie: Louis Vuitton indkøbspose

Posens historie: Louis Vuitton indkøbspose

Louis Vuitton indkøbspose 

I årenes løb, Louis Vuitton har forkælet os med mange fantastiske tasker (eller shoppers, hvis du foretrækker). Ikke underligt, at denne type taske er så populær, da de er meget praktiske og brugervenlige. I 2001 Louis Vuitton frigivet Cabas tasken, et taske design med balance mellem stil og praktisk i tankerne. Ganske hurtigt så vi Louis Vuitton indkøbspose overalt, og endda berømtheder som Angelina Jolie og Jessica Simpson blev set med denne taske rundt.

"Cabas" oversættes bogstaveligt talt til "Kurv"Eller"Indkøbspose”. Hvilket er det perfekte navn til denne taske, på grund af dens størrelse, passer den til noget og er fantastisk til daglig brug.

Størrelser: Klaver, Mezzo og Alto

Cabas findes i tre størrelser: Klaver, Mezzo og Alto. Cabas-klaveret er den mindste af de tre. Det er dog stadig stort nok til at blive betragtet som en håndtaske i mellemstore størrelser. Cabas Mezzo er en meget praktisk hverdagssæk. Det er mere størrelsen på den gennemsnitlige totalpose, som er ret stor. Størrelsesmæssigt kan Mezzo sammenlignes med Louis Vuitton Neverfull. Cabas Alto er virkelig stor og kan bedre ses som en nat- eller weekendtaske end en håndtaske.

 Viser de tre størrelser Cabas ved siden af ​​hinanden. Fra stor til lille: Cabas Alto, Cabas Mezzo, Cabas klaver.

Viser størrelsesforskellen i de tre versioner af Cabas-tasker - af Ebay

 

De tre poser er meget ens i design og adskiller sig hovedsageligt i den store forskel i størrelse. Der er kun en stor forskel: Cabas Alto har ikke en lynlås i hovedrummet, i modsætning til klaver og mezzo.

     Cabas klaver     

     Cabas Mezzo     

     Cabas Alto     

     24 x 28 x 12 CM     

     32,5 x 35 x 16 CM     

     36 x 52 x 17 CM     

 

Posens design

Louis Vuitton Cabas klaver, Mezzo og Alto er alle ens. Det er enkle og funktionelle poser med en hel del struktur, hvilket betyder, at posens materiale ikke tillader meget bevægelse. Cabas bunden er lavet af læder, dette sikrer, at du nemt kan lægge tasken ned, uden at skulle bekymre dig om, at den falder ned. Taskerne er firkantede med to håndtag ovenpå, hvilket gør det nemt at bære på skulderen eller på albuen skæv (selvom nogle mennesker måske synes, at håndtaget falder for længe til dette).

Cabas-klaveret og Cabas Mezzo har begge en lynlås til at lukke hovedrummet. Cabas Alto har ikke dette, hovedrummet forbliver åbent. Indersiden af ​​posen er den samme for alle tre størrelser. Der er en lomme, der lukkes med en lynlås på bagsiden, en indlommer til din telefon og en guldbelagt nøglering.

Der er ikke mange versioner af Cabas Piano, Mezzo og Alto. De findes mest på det klassiske lærred af Monogram. Men hvis du kigger efter det, vil du være i stand til at finde nogle i Damier Ebene lærred.




Angelina Jolie med hende Louis Vuitton Cabas klaver
Angelina Jolie med hende Louis Vuitton Cabas klaver og et foto af en Cabas klaver ud af samlingen af ​​Etoile

Hvorfor det blev afbrudt

Omkring 2008/2009 Louis Vuitton besluttede at afbryde Cabas Piano, Mezzo og Alto. Dette blev sandsynligvis gjort for at give plads til de nyere tasker som Neverfull, Palermo og Montorguiel. I 2011 Louis Vuitton kort bragte Cabas-designet tilbage på grund af dets popularitet blandt berømtheder og klienter. Dog er det afbrudt igen. Det Louis Vuitton websted sælger nogle nye tasker med Cabas-navnet, men ikke klasserne Klaver, Mezzo eller Alto.

Find dine cabas hos os

I dag ser du ikke de klassiske Cabas-tasker så ofte mere, hovedsageligt på grund af den store mængde andet godt Louis Vuitton toteposer. Men i vores øjne gør dette det bare endnu mere specielt. Det er en fantastisk taske, og vi er altid glade for at have nogle i vores samling. Kontroller, om vi har noget Cabas Piano, Cabas Mezzo eller Cabas Alto eller send os en besked for at finde ud af, om vi snart modtager dem!

With love, jessica

Kilder
Luksus DH
årgangsbjælken
Mærke fra Ginza

 

Tilbage til bloggen