Posens historie: Louis Vuitton Amazon

Tre modeller poserer med Louis Vuitton Amazon cross body taske.

Louis Vuitton Amazon taske

Louis Vuitton brug 80'erne på at skabe mange fantastiske nye tasker, som stadig værdsættes i nutiden. En af poserne designet omkring denne tid er Louis Vuitton Amazon crossbody taske. En simpel, lille taske med en lang rem og lige nok plads til at bære det daglige. Den perfekte Louis Vuitton taske til mand og kvinde, der ønsker at gå gennem livet håndfrit.

Oprindelsen af Amazon crossbody taske

Vi er ikke helt sikre på, hvornår nøjagtigt posen først blev lavet, men vi havde tidligere i vores butikker Amazon tasker med Louis Vuitton datokoder dateret tilbage til 1988. Det ved vi godt Louis Vuitton elsker at navngive deres tasker efter store byer eller naturlige elementer. De gjorde det også med Amazon. Denne enkle og funktionelle taske blev opkaldt efter Amazonian regnskov. En af de største regnskove på jorden, der ligger på det sydamerikanske kontinent.

Design

Louis Vuitton Amazon ligner meget en anden Louis Vuitton crossbody taske kaldet Louis Vuitton Danube. Begge disse tasker er sandsynligvis inspireret af gammeldags kameratasker. Det Amazon har en rektangulær form og har to rum, begge tilgængelige via lynlåsslukning. Alle indvendige sider er lavet af læder, og det større rum har sin egen lille indlommer. Båndets stropp er lang, men kan justeres med en spænde. Den leveres også med en lille læderpude, der gør stroppen mere behagelig at have på.


  Louis Vuitton Amazon tværkrop kan bæres af mænd og kvinder. Louis Vuitton Amazon crossbody taske er den perfekte lille Louis Vuitton taske til mænd og kvinder. - Billeder af Denimjeansobservatør , Matthew Spezel / Getty Images

Størrelser

Louis Vuitton Amazon tilgængelige størrelser er PM, MM og GM. De mellemstore og store størrelser er identiske i design, mens de små eller mini Amazon har nogle forskelle. Der er to hovedforskelle på ydersiden af ​​posen. Først placeres båndet på stroppen ikke på siderne. I stedet starter remmen bagpå og slutter foran. For det andet er der ikke nogen ekstra dekorative stykker læder på ydersiden, så hele fronten er lavet af lærred. Indersiden af ​​den mindste version er også lidt anderledes. Det er stadig helt lavet af læder, men der er ingen ekstra lommer i nogen af ​​rumene.

Målinger: 

Amazon PM / Mini

Amazon MM

Amazon GM

18x12x9 CM

22x16x10 CM

27x19x13 CM

Håndtag: 110 CM

Håndtag: 110 CM

Håndtag: 128 CM


Køb Louis Vuitton Amazon med os

Louis Vuitton Amazon er en populær crossbody taske, som vi heldigvis (næsten) altid har til salg. Så er du på udkig efter en lille og enkel taske til at have med dig hver dag? Til betaling vores fantastiske samling af autentisk, vintage Amazon poser.

 

With love, jessica

 

Kilder
Poshpawn
Denimjeansobservatør

 

Tilbage til bloggen