Det pulserende samarbejde mellem Tyler, The Creator og Pharrell Williams Louis Vuitton

Det pulserende samarbejde mellem Tyler, The Creator og Pharrell Williams Louis Vuitton

Tyler Okona, ellers kendt som Tyler the Creator, har gjort en betydelig indflydelse i både musik- og modeindustrien. Han er kendt for sin eklektiske stil og kreative visioner.

På samme måde er Pharrell Williams et ikon på begge områder, og han blev for nylig Creative Director for Louis Vuitton Mænd. Det er velkendt, at de to har et særligt venskab, og deres samarbejde er en perfekt måde at fejre det på.

Denne måned Louis Vuitton Forår 2024 Capsule Collection til mænd af Tyler the Creator ramte hylderne over hele verden. Det nye samarbejde giver et indblik i Pharrells vision for brandet og den retning, han bevæger sig til, og viser hans første samarbejde som kreativ direktør for LV Men's. Kollektionen er en perfekt blanding af traditionel Louis Vuitton elementer og Tylers moderne og sjove stil. Kollektionen omfatter tøj, såsom jakkesæt med grafisk tryk, lette jakker, pullovere med kvart lynlås, skræddersyede bukser samt sko og vigtigst af alt tasker og kufferter.

Med et legende twist på LV monogram tryk, oprindeligt skabt i 1896 af søn af Louis Vuitton, skabte Tyler Craggy-lærredet. Det kombinerer det velkendte print med farverige accenter og håndtegnede tusindfryd og hvalpe. Lyder sødt, ikke?

Damier-printet fik også et nyt look af Tyler, der ændrede farven og størrelsen på de legendariske firkanter i det ternede mønster. Navnet på det redesignede look, Damier Golf canvas, er en hyldest til hans eget tøjmærke, Golf Wang.

 

Foto: louisvuitton.com

Keepall

Tylers version af Keepall Bandoulière har Damier-lærredet såvel som Damier Gold-designet introduceret af musikeren. Den ikoniske rejsetaske har en grøn colorway og en pink "L.Vuitton Marque Déposée" i en af ​​firkanterne. Det får enhver rejse til at føles som en joyride gennem skyerne.

 

 

 

 Foto: louisvuitton.com

Sac Plat

Sac Plat bæredragt med det farverige Craggy print og bølget, aftageligt mærke. Tasken er oprindeligt designet af LV som en håndbagage du kan bare gemme væk, men er stadig et praktisk stykke, du kan bruge som en pung og rumme alle dine værdifulde ting i den.

 

 

 

Foto: rain-mag.com

Rullende bagagerum

Endnu en ikonisk model med et sjovt twist. Bagagerummet med det håndtegnede print tilføjer en farverig nyfortolkning til vintage kuffert look. At køre denne gennem lufthavnen tilfører enhver rejse en legende charme.

 

 

Har du spørgsmål eller leder du efter et specifikt designeremne? Vi hjælper dig mere end gerne med vores online platforme eller byde dig velkommen i en af ​​vores butikker i centrum af Amsterdam. 

Vil du holdes orienteret om alt om (vintage) designer? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vi vil være de første til at opdatere dig om de seneste nyheder.

 

Masser af kærlighed,
Vivien

 

Kilder

hypebeast.com

vogue.com

en.louisvuitton.com

 

Tilbage til bloggen