De mest ikoniske hvide designertasker

Etoile Luxury Vintage 2024 designer hvide tasker


Vi elsker en statement-garderobe. En god sort taske, en hverdagstaske og selvfølgelig: en hvid taske. Vi hører dig tænke: hvid er skrøbelig, bliver hurtigt snavset og passer ikke til ethvert outfit. Men hvis du spørger os, kan der ikke mangle en hvid taske i din samling. Hvid repræsenterer lysstyrke, elegance og klasse. Hvide tasker har altid haft en særlig plads i high-end modeverdenen. Ikke kun er de alsidige, men de bringer også en vis mængde lysstyrke og sofistikering.

Og for at hjælpe dig lidt på vej til at afklare, hvilke hvide tasker der er de mest ikoniske hvide tasker i designerverdenen, har vi samlet en liste til dig over hvide tasker, som vi alle (ja alle) elsker.

 

Chanel Classic Flap Bag

Chanel Classic Flap Bag er måske indbegrebet af luksus. Designet af Coco Chanel selv og senere fornyet af Karl Lagerfeld, denne taske symboliserer tidløs elegance. Kombinationen af ​​dets signatursyede læder, ikoniske CC-lukning og kæderem gør den til et must-have for enhver taskeelsker. I hvid udstråler denne taske et ekstra lag af sofistikering og klasse.

 

Chanel klasse Flap Bag Hvid
Foto: Pinterest

Prada Cleo taske

Prada Cleo taske er en ikonisk taske, der passer til alt. Tasken er inspireret af de traditionelle linjer fra 90'erne: en eksklusiv og tidløs taske, der passer til ethvert look. Det skinnende kalveskind giver et klassisk look. I øjeblikket tilbydes Cleo i blæk sort, glitterfarver og i mælkehvid.

 

Prada Nylon taske hvid
Foto: Pinterest

Gucci Soho Disco taske

Gucci Soho Disco blev designet i 2014 af den daværende kreative direktør Frida Giannini. Denne taske er en perfekt taske til hverdagsbrug, og det er netop derfor Gucci Soho Disco er så populært. Det Gucci Soho Disco i hvid er perfekt til dit beige outfit.

 

Gucci Soho Disco Taske Hvid
Foto: Pinterest

Balenciaga Bybag

Selvom det er kendt for sin edgy og street-style tiltrækning, er den Balenciaga City Bag i hvid er et overraskende alsidigt valg. Denne taske, der er kendt for sit bløde, slidte læder og hardware, er en favorit blandt berømtheder og modeinsidere.

 

Balenciaga Bytaske Hvid
Foto: Pinterest

Disse hvide designertasker er ikke kun et symbol på modebevidsthed, men også på investering i kvalitet og design. Hver taske har sin egen historie og karakter, hvilket gør dem til mere end blot et tilbehør; de er et udsagn. Uanset om du leder efter noget tidløst, noget til en særlig lejlighed eller bare noget unikt, vil disse ikoniske hvide tasker helt sikkert ikke skuffe.

 

Har du spørgsmål eller leder du efter et specifikt designeremne? Vi hjælper dig mere end gerne med vores online platforme eller byde dig velkommen i en af ​​vores butikker i centrum af Amsterdam.

 Vil du holdes orienteret om alt om (vintage) designer? 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vi vil være de første til at opdatere dig om de seneste nyheder.

 

With love,
Flora

 

Kilde:
Fashionchick.nl
Prada.com
thevintagebar.com
Tilbage til bloggen