Den mest ikoniske Louis Vuitton tasker i historien

Den mest ikoniske Louis Vuitton tasker nogensinde

Den mest ikoniske Louis Vuitton tasker

Der er så mange Louis Vuitton tasker, så mange valg! Så mange forskellige farver, former, størrelser og udskrifter, det er utroligt. Vi er absolut forelsket i hver taske af mærket. Men selvfølgelig har vi et par favoritter, og vi vil fortælle dig i denne blog, hvilke der er øverst på vores liste! Vil du se vores smukke tasker? Klik derefter på posens navn, så finder du de tasker, der er tilgængelige i vores butik! 
 

Louis Vuitton Keepall 

Vores første skønhed er dette Louis Vuitton KeepallDenne taske blev primært designet til rejser. Du vil helt sikkert rejse i stil med denne skønhed! Men ikke kun er posen fantastisk, men den er også meget stor og nem at bære. Vi har denne taske i forskellige størrelser. Det Louis Vuitton Keepall fås i størrelserne: 45, 50, 55 og 60. Disse størrelser angiver posens bredde i centimeter.  

Louis Vuitton Keepall Monogram lærred

I 1930 den Keepall blev introduceret af Gaston Vuitton som den moderat størrelse weekenderpose af Louis Vuitton for at imødekomme skiftende rejsevaner hos mennesker på det tidspunkt. Tasken er let, fleksibel og altid klar til en bytur! Det er ikke kun en meget smuk taske; posen er også meget nyttig. Vi er helt forelsket i denne store monogram lærredstaske. 

Keepall er ikke altid tilgængelig i Louis Vuitton butikker. Men lad mig fortælle dig en lille hemmelighed, vi sælger Keepalls i god stand. Det er lige rundt om hjørnet!

Louis Vuitton Speedy 

Louis Vuitton Speedy er bestemt en af ​​de mest berømte tasker fra Louis Vuitton. Den første Speedy var beregnet til at være en miniature af Louis Vuitton Keepall, den havde en bredde på 30 cm. I dag fås posen i fire størrelser: 25, 30, 35 og 40. Louis Vuitton laver en masse forskellige typer af Speedy. Vi er helt forelsket i udgaverne Damier og Monogram Canvas. Vores yndlingsstørrelse? Det er bestemt den Louis Vuitton Speedy i størrelse 25! 

Louis Vuitton Speedy er lavet af vandtæt lærred, forbliver ridsefri og rives ikke. Det perfekte materiale til en "tunge" taske. EN Speedy købt ny i butikken leveres med en lås og nøgle, da Keepall kom også med en lås og nøgle. 

Louis Vuitton Speedy Monogram lærred

Louis Vuitton Pochette Tilbehør

Louis Vuitton Pochette Mini blev oprindeligt oprettet for at være et tilbehør til Louis Vuitton Bucket Taske. Men det blev hurtigt en af ​​de mest populære tasker. Mange mennesker har denne vare i deres samling. Og vi får det helt. Det er en lille, men effektiv taske. Dine nøgler, telefon og tegnebog passer perfekt ind i den. På grund af det er det perfekt at bruge, når du skal væk fra home. Vi har denne taske i forskellige typer lærred. Vi elsker absolut den måde, det ser ud på tværs af kroppen. Definitivt vil en vare ikke fortryde dig!  

Louis Vuitton pochette , pochette mini monogram lærred

Pochette Tilbehør er hovedsageligt udsolgt i Louis Vuitton butikker. Det er en rigtig samlerobjekt, der stiger i pris hvert år.

Louis Vuitton Neverfull 

Efter vores mening er Neverfull er den mest ikoniske og berømte taske fra Louis Vuitton. Alle kender denne taske. Som det allerede antydes, er posen opkaldt efter dens volumen, snørebåndene på siden af ​​posen gør det muligt at ændre form. Louis Vuitton Neverfull er bogstaveligt talt aldrig fuld. Tasken først blev introduceret som en strandtaske. Hurtigt blev posen så populær, Louis Vuitton besluttede at have det standard i deres samling.

Louis Vuitton Neverfull Damier Azur lærred

 

Vidste du, at Neverfull kan bære op til 90 kilo? Selvfølgelig fylder du ikke posen med 90 kilo produkter, men det indikerer, hvor stærk posen er.

Louis Vuitton Noé

Hvad er din favorit, den Petit Noé eller fast Noé? Der er to størrelser, hvor du kan vælge imellem. Vores favorit? Årgangen Noé Monogram lærred blev først introduceret i 1960'erne. Det Noé er ikke så populær som Neverfull. Men ærligt talt forstår vi det ikke. Ikke kun er posen sød, men historien bag posen er også fantastisk. Det Noé blev oprindeligt designet til en producent af champagne, der havde brug for en pose til at bære omkring 5 flasker champagne. Det Noé kan holde 4 flasker lodret og 5th en på hovedet.  

Louis Vuitton Noé Monogram lærred med Jade Anna van Vliet

Louis Vuitton Looping 

Looping er ikke en meget gammel taske, den blev først introduceret i 2002. Louis Vuitton Looping skylder sit navn den berømte strukturerede "loop" silhuet Vachetta læder skulderrem. Tasken fås i Monogram Canvas og Damier Ebene. Du ser ikke denne taske meget ofte, men vi synes, det er fantastisk! 

Louis Vuitton Looping Monogram lærred

Er du også helt forelsket i alle disse tasker fra Louis Vuitton? Det er du sandsynligvis, og vi bebrejder dig ikke. Glem ikke at kigge på vores webshop, hvis du vil se flere af disse smukke tasker!

With love, 

Chiara og Millie

kilder: 
L'Étoile Luxury Vintage

Tilbage til bloggen