Saint Laurent ES Giant rejsetaske 2023

Yves Saint Laurent rejsetaske 2023

Der er en ny rejsetaske i byen:  Saint Laurent ES Giant rejsetaske

Valg af en overnatningstaske kan være en svær beslutning. Vælger du noget funktionelt eller noget moderigtigt? Med den nyeste Saint Laurent ES Giant rejsetaske behøver du ikke længere bekymre dig, for du kan få begge dele!

 

Den perfekte rejsetaske

Saint Laurent har introduceret en ny afslappet taske til foråret 2023. Denne taske blev skabt som en rejsetaske, hvilket kan ses på den måde, det inkarnerer den rette balance mellem mode og funktionalitet. Maxi-formen, det buede design og det bløde læder designet sikrer, at du altid rejser med stil. 

de Materialer

Det bløde quiltede læder er lavet af 100% kalveskind, som er afsluttet med en semi-shine effekt. Som den perfekte sidste touch, en guldlås, en læderkasse og en XL YSL Cassandre signaturlogo er tilføjet.

Det bløde polstrede læder er lavet af 100% kalveskind, som er afsluttet med en skinnende belægning. Guldlåsen og læderposen er tilføjet som den perfekte sidste touch.

luksus rejsetaske

Foto: Pinterest

Tidligere succes

In 2022, YSL kom på listen over mest populære tasker med YSL ICare Maxi Tote tasken. Denne elskede mulepose er designet med quiltet lammeskind, en vippelukning, en aftagelig lynlåslomme, den ikoniske YSL-signatur og firkantet quiltede oversømme. Den har et rummeligt interiør til at rumme alle dine væsentlige ting, hvilket gør den til den perfekte hverdagstaske. Bliver den nye YSL-taske lige så populær? Det synes vi!

YSL shopper taske 

Foto: Pinterest

Leder du efter en vintagetaske? Vi hjælper dig mere end gerne med vores online platforme eller byde dig velkommen i en af ​​vores butikker i centrum af Amsterdam. Vil du holdes orienteret om alt om (vintage) designer? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vi vil være de første til at opdatere dig om de seneste nyheder


With love, 
Fleur 
Kilder
Tilbage til bloggen