Vores favorit pochettes fra: Louis Vuitton, Fendi, Dior , Gucci

Louis Vuitton Pochette Monogram lærred og Fendi Mamma Banguette

Den allerbedste favoritdesigner pochette

En lille taske, en stor pung eller en kobling ... pochette taske kan kaldes en million navne, og vi er mere end glade for, at pochette har gjort sit comeback. Alle har brug for en dejlig pochette i deres skab, ikke? Disse tasker er stilfulde og moderne. Og vi har mange favoritter, du kan læse alt om dette i denne blog!

 

Fendi pochette

A pochette fås i alle former og størrelser. Med en skulderrem, med en crossbody-rem eller uden rem nogen rem. Du kan bruge posen som et fashion statement eller bare som en arrangør i din shopper. Tasken kan bæres til mange lejligheder. For eksempel som en skuldertaske, når du går til byens centrum for en spadseretur eller i løbet af en aften. Du kan bære posen i hånden eller på din skulder. Vi er helt forelsket i alle Fendi canvas Pochette. De fleste poser har en klap, med denne klap kan du lukke og åbne posen. Vi er helt besat af denne taske! 

Fendi Mamma Baguette Sort

Dior Saddle Bag 

Det var 1999, da John Galliano debuterede Dior Saddle bag på hans forår / sommer 2000 kollektion. Den cowboy-inspirerede stil, der var beregnet til at blive båret med korte stropper og tæt til armhulen, startede en helt ny trend og blev en øjeblikkelig succes. Det dukkede snart op på Sex and the City, på armene på Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) og efterfulgt af mange berømte Hollywood-stjerner.

Dior saddle bag er en meget unik og moderigtig taske. Vi er helt forelsket i denne model. Vores favorit? den sorte Dior Saddle Bag. Du kan aldrig gå galt med årgangen Dior Saddle Bag!

 Dior Saddle Bag Sort og Pink


Fendi Baguette Mamma 

En anden Fendi pochette? Ja, du har ret! Fendi har mange forskellige smukke pochetteS og Fendi baguette Mamma er en af ​​dem. Vi har mange forskellige tasker i vores samling. Vi er helt forbløffede over Fendi Baguette Mamma i mørkeblå. Tasken har blå læderdetaljer med sølvfarvet hardware. På indersiden af ​​posen er der et indre rum, der kan lukkes med en lynlås. Indersiden af ​​posen er lavet af blå silke. En perfekt taske til at bære med et afslappet sommertøj.


Gucci Jackie 

Gucci hvad?! Ja, næste gang er det Gucci Jackie taske og vores favorit er Gucci Bardot GG sort lærred Jackie taske. Denne taske er den perfekte skuldertaske. Vi var bare nødt til at vise denne taske, fordi den er fantastisk. Denne smukke taske kan kombineres perfekt med klassiske tøj. Tasken blev designet i 1950'erne og er bestemt en af Gucci's mest ikoniske tasker. Oprindeligt blev posen designet som en unisex-model, men den voksede hurtigt ud til en elsket dametaske. Oprindeligt blev denne taske kaldt "Konstansen", men i 1964 Gucci ændrede navnet til Jackie. Vil du vide mere om posens historie? Og hvorfor har navnet ændret sig? Læs mere om det i denne blog.

Gucci Bardot GG sort lærred Jackie

 

Louis Vuitton Pochette Tilbehør

Sidst men ikke mindst, vores favorit hele tiden! Vi elsker absolut dette Pochette Tilbehør fra Louis Vuitton og det bliver aldrig gammelt. Er din daglige stil afslappet, stilfuld, tomboy eller street stil? Det her Pochette passer til ethvert outfit, så det betyder ikke noget, hvad din stil er. Det Louis Vuitton Pochette Tilbehør er stort nok til at passe til alle dine ejendele, såsom din telefon, nøgler, tegnebog og læbestift. Det Louis Vuitton Pochette Tilbehør fås i Monogram Canvas, Damier Ebene Canvas, Damier Azur Canvas og Epi læder. Vores favorit? Det Louis Vuitton Monogram lærred!

Åh og en anden sjov kendsgerning om Pochette Tilbehør, prisen stiger hvert år, og tasken er ikke kun tilgængelig ny. Vi har jævnligt denne fantastiske taske i vente!  

Louis Vuitton Monogram lærred Pochette

Efter at have læst denne blog vil du sandsynligvis blive forelsket i pochette og det får vi helt. De er nemme at bære og matche næsten ethvert outfit. Hvad vil du ellers have? Du finder mange smukke årgange pochettes på vores hjemmeside og i en af ​​vores tre fysiske butikker i centrum af Amsterdam.

With love,

Chiara og Millie

kilder: 
Bloghistorik Dior sadel 

Tilbage til bloggen