Louis Vuitton Hovedkvarter bliver til et luksushotel

louis vuitton tæt på mig etoile luxury vintage

Verdens første Louis Vuitton hotel og deres største butik nogensinde

OMG! Store nyheder til vores Louis Vuitton elskere; luksushuset planlægger at forvandle deres hovedkvarter til et hotel! Administrerende direktør Micheal Burke forklarede, at dette vil tage et stykke tid, men helt sikkert synes vi, det er værd at vente på. Det kunne du bogstaveligt talt drøm væk i hovedkvarteret for Louis Vuitton, hvem vil ikke have det?!

Ifølge Burke vil hovedkvarteret i Paris' andet arrondissement, nær den berømte Pont Neuf, gennemgå en omfattende renovering i løbet af det næste årti. Verdens største Louis Vuitton butik og et hotel vil blive placeret på den vidtstrakte grund. Mens Burke forudsiger, at hans vision for mærkets hovedkvarter kan tage 10 til 15 år at fuldføre, Louis Vuitton har allerede taget de første skridt til at omdanne bygningen til et kulturelt knudepunkt.

louis vuitton tæt på mig

Foto: HYPBEAST


Fra denne uge, Louis Vuitton vil være vært for en eksperimentel installation kaldet "LV Dream," som inkluderer en 20,000 kvadratmeter stor pop-up udstilling Louis Vuittons mange kunstnersamarbejder, herunder Takashi Murakami, Richard Prince og Yayoi Kusama. Pladsen, vil åbne for offentligheden i et år fra den 12. december, forventes det at være Louis Vuitton's største butiksareal.

Burke siger, at begivenhedsrummet "mest sandsynligt" vil blive omdannet til Louis Vuittons største butik, mens hotellet forventes at åbne et andet sted i bygningen. 

louis vuitton tæt på mig

 Foto: Getty Images

Bygningen vil byde på udsigt fra Eiffeltårnet til Notre-Dame de Paris samt kirken Saint-Germain l'Auxerrois. Det vil også indeholde en gave butik, café og chokoladebutik drevet af Maxime Frédéric, konditor på Cheval Blanc Paris, det er et fremtidigt luksushotel! 

Har du spørgsmål eller leder du efter et specifikt designeremne? Vi hjælper dig mere end gerne med vores online platforme eller byde dig velkommen i en af ​​vores butikker i centrum af Amsterdam. Vil du holdes orienteret om alt om (vintage) designer? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vi vil være de første til at opdatere dig om de seneste nyheder.
With love, 
Janne
Kilder
HYPBEAST
hypebae
Getty Images

 

Tilbage til bloggen