Designer Brand Masterclasses hos L'Étoile Luxury Vintage

L'Étoile Luxury Vintage Chanel Masterclass Amsterdam / Coco Sebas chokolade

Chanel Masterclass hos L'Étoile Luxury Vintage

Du har sikkert allerede set det. L'Étoile Luxury Vintage har allerede givet flere masterclasses, og vi er ustoppelige. Efter flere succesfulde masterclasses (om bl.a. designermærker som f.eks Louis Vuitton , Chanel), nye masterclasses er allerede i horisonten, både på et smukt sted og online. Gå ikke glip af den næste!

Masterklasserne er ikke bare en almindelig masterclass. Det er meget sjovere, tro os. Interessant og nyttig information om dit yndlingsdesignermærke på en smuk beliggenhed, mens du nyder lækre slik (læs: macarons og chokolade) inklusive et glas bobler.

Sidste maj den Chanel Masterclass fandt sted. Denne masterclass blev afholdt i den smukke bygning af Amsterdam Fashion Academy. Hallen har højt til loftet og var dekoreret med fantastiske lysekroner.

Smukke lysekroner på Amsterdam Fashion Academy

Lær alt om mærket under vores masterclasses. Hver masterclass starter med en introduktion. Dette efterfølges af den interessante historie (vi lover, at den ikke er kedelig). De bedste investeringer gennemgås også. Men også hvordan du kan autentificere og vedligeholde en taske fra det relevante mærke. Begrænsede modeller, klassiske modeller, alt kommer med.

Chanel Masterclass Etoile Luxury Vintage

Du modtager også en goodiebag i slutningen af ​​masterclassen (hvis masterklassen foregår på stedet). Goodiebagen fra sidst Chanel masterclass var fyldt med gode lækkerier.

En roomspray, en håndcreme, en smuk Chanel plakat (i ramme), et fantastisk krus, stearinlys, en gylden maske, et fantastisk magasin og lækkerier fra Kylie Cosmetics. Men det bedste i goodiebagen var den smukke æske chokolade. 

Coco & Sebas chokolader / Coco & Sebas Chokoladeæske / Coca & Sebas kys / Coco & Sebas gaveæske

Apropos chokolade. Ikke kun goodiebagen var forsynet med en lækker æske chokolade. Selve aftenen var veltilrettelagt og forsynet med den bedste chokolade fra Coco og Sebas. Åh og dette er også en fantastisk mulighed som en fars dags gave, vi er besat af hver eneste chokolade de sælger.

Har du spørgsmål eller leder du efter et specifikt designeremne? Vi hjælper dig mere end gerne med vores online platforme eller byde dig velkommen i en af ​​vores butikker i centrum af Amsterdam. Vil du deltage i vores næste Louis Vuitton Masterclass 

With love, 
Judy og Millie
kilder:
Coco og Sebas
Tilbage til bloggen