Posens historie: Louis Vuitton bunke

Vintage Louis Vuitton bunke

Posens historie: Louis Vuitton bunke

"Tasker vil ikke ændre verden, kvinderne, der bærer dem."

Efter at have læst denne blog, vil du sandsynligvis bære denne taske. Det er en meget stilfuld taske, og den ligner en miniaturetaske - hvor yndig. Vi taler naturligvis om det eneste Louis Vuitton bunke. Kan du lide en lys farve til sommeren og en mørk farve til vinteren? Intet problem, denne taske findes i mange forskellige farver! Find ud af det nu.

DET FØRSTE MONCEAU NOGENSINDE 

Formen af Louis Vuitton Monceau, Monogram Canvas, skulderremmen og selvfølgelig den forgyldte hardware, det er det, der gør tasken. Ud over det elegante udseende har Monceau en klassisk LV S-lås, et meget attraktivt designelement, der holder alle dine ejendele sikre. Det Louis Vuitton Monceau fås også i Damier Ebene Canvas. Dette tryk er mere unikt, dels fordi mindre er blevet produceret. Dette skyldes, at Monogram Canvas-varianten er mere populær, hvilket faktisk er de fleste gange tilfældet med Louis Vuitton poser.

Du kan bruge denne vintage skønhed, når du går ud eller på arbejde. Monceau passer bogstaveligt talt til ethvert outfit! Den første version af Louis Vuitton Monceau blev først udgivet i 1986. Den har en struktureret ramme og er opdelt i to rum. Tasken har en lang skulderrem og et kort tophåndtag, så du kan holde den i din hånd, på håndleddet eller på skulderen. Det her Louis Vuitton Monceau Monogram er bestemt en af ​​vores yndlingsposer!

Sjov kendsgerning: Du kan fjerne eller justere stroppen, når du vil. Dette gør posen meget nem og praktisk at bære. Desuden gør det hvert outfit forskellige.

Pige iført Louis Vuitton Monceau monogram


DE FORSKELLIGE STØRRELSER FOR A LOUIS VUITTON MONCEAU

Louis Vuitton Monceau taske fås i to størrelser, den Louis Vuitton Monceau 26 og Louis Vuitton Monceau 28. Målene på hver pose er som følger:

Monceau 26 vs Monceau 28 
Monceau 26
Monceau 28
Bredde: 26 cm
Højde: 20 cm
Dybde: 5 cm
Bredde: 28 cm
Højde: 21 cm
Dybde: 6 cm


NY INTRODUKTION MONCEAU 

Tasken blev genindført i foråret 2013, det er en miniatureversion af det første Monceau. I 2013 blev posen navngivet: Louis Vuitton Monceau BB. Hvor Monceau fra 1986 kom med Monogram Canvas, kommer den nye med Epi-læder eller Vernis-læder. Louis Vuitton gjorde dette for at følge med den stigende sofistikering af kunderne. Især til det asiatiske marked. Hvor smart ?! 

Posens form ser sandsynligvis velkendt ud. Mange luksusdesignermærker har en taske, der ligner Monceau. De brugte formen som inspiration til nye posedesign.

  Pige iført Louis Vuitton Monceau BB pink beige sort 

2021 MONCEAU 

Monceau findes stadig i butikkerne, men i øjeblikket kun i en version. Dette er Neo Monceau, posen har samme form som Monceau BB, men er en anden version. Det er en farverig og feminin taske, som du kan bære med hverdagslige, afslappede eller by-chic tøj. Denne taske kom på markedet vinteren 2019. Neo Monceau beriger sortimentet af Louis Vuitton håndtasker med en original "skoletaske" skoletaske. En markant lås holder indholdet sikkert, men du har let adgang til det.

Louis Vuitton Neo Monceau sort orange rødblå


Overbevist om, at du har brug for denne taske i dit liv? Nå, vi ved, at vi er! Vi har i øjeblikket ikke denne taske i vores webshop, men vi har den regelmæssigt i butikken. Men vær ikke ked af det, vi har i øjeblikket mange flere smukke tasker. Leder specifikt efter en Louis Vuitton Monceau? Du er velkommen til at sende os en besked via Instagram vores send os en mail, så forhåbentlig kan vi forbinde dig med en. På udkig efter en anden Louis Vuitton taske? Gå til vores samling for at finde din perfekte Louis Vuitton. 

With love, 

Chiara 

kilder: 
PurseBlog.
Stilsøgning247
Håndtaskkonceptet
LouisVuitton 

Tilbage til bloggen