Posens historie: Louis Vuitton Trocadéro

Posens historie: Louis Vuitton Trocadéro

Louis Vuitton Trocadéro taske

Louis Vuitton Trocadéro, en af ​​vores mest solgte crossbody-tasker skylder La Place du Trocadéro i Paris, muligvis pladsen med den bedste udsigt over det berømte Eiffeltårn. Det er en elegant og sporty look crossbody taske, perfekt til daglig brug. Vi tror på Trocadéro blev først designet omkring 1980'erne, så det har eksisteret i et stykke tid.

Stedet du Trocadéro i Paris og a Trocadéro i sort Epi-læder

Stedet du Trocadéro i Paris og a Louis Vuitton Trocadéro i sort Epi læder - Google Billeder

Posens design

Trocadéro taske er en simpel taske, der ikke har ændret sig meget siden den første udgivelse. Det enkelhed er sandsynligvis det, der gør det til en populær Louis Vuitton taske til kvinder og mænd. Tasken er rektangelformet og består af et stort rum, der lukkes med en lynlås. Der er to ekstra lommer. Én mindre lomme med lynlås på indersiden og en glidelomme på ydersiden med samme bredde som selve posen. Tasken bæres med en fast skulderrem lavet af Vachetta læder, der kan justeres til din foretrukne længde. Remmen har omkring seks forskellige indstillinger i længden, afhængigt af posens størrelse.

Det mest almindelige design, hvor Trocadéro kan findes er det tidløse Louis Vuitton Monogram print. Dette design leveres med læderdetaljer og forgyldt hardware. Nyere versioner af tasken findes i en anden af Louis Vuittons klassiske materialer: Epi læder. Denne type læder kan farves hele vejen igennem, hvilket gør Trocadéro fås i flere forskellige farver; grøn, blå, sort, rød, gul ... Der vil helt sikkert være noget, du kan lide!

Visning af Louis Vuitton Trocadéro, og hvordan det ser ud på skulderen.

Louis Vuitton Trocadéro 23 og 27 - Google Billeder

Størrelserne på posen

Trocadéro fås i tre forskellige modeller. Navnene på disse modeller; Trocadéro 23, Trocadéro 27 og Trocadéro 30 afspejler posens bredde i centimeter. Disse tre modeller er næsten identiske, bortset fra størrelsen. Forskellen i størrelse gør en stor variation i, hvor meget posen kan bære, og dermed til hvilke formål poserne kan bruges.

Målingerne af poserne er:

Trocadéro 23 Trocadéro 27   Trocadéro 30
23 x 15 x 6 CM 27 x 17 x 7 CM 30 x 20 x 8 CM

redesignet Trocadéro

I dag er originalen Trocadéro kan ikke købes nyt mere. Det Louis Vuitton webstedet tilbyder stadig en Trocadéro messenger taske i størrelse NM PM og størrelse MM. Dog bare i Damier Graphite lærred. Denne model har to rum samt lommer indvendigt og udvendigt. NM PM er fantastisk til daglig brug, mens MM kan bære mere og ses som en rejsetaske. Det her Trocadéro Messenger taske annonceres som en Louis Vuitton taske til mænd, men kan naturligvis også bæres af kvinder.

Målinger af det nye Trocadéro poser:

Trocadéro NM PM   Trocadéro MM
29 x 21 x 8 CM 33.5 x 24.7 x 9 CM

 

Selvom det ikke er muligt at købe en ny original Trocadéro længere er der fantastiske stykker til rådighed på vintagemarkedet. Er du klar til at finde din perfekte Louis Vuitton Trocadéro? Vi har næsten altid nogle i vores butikker! Du kan tjek vores tilgængelighed via dette link.

With love, jessica

kilder:
Louis Vuitton
Bestil: Louis Vuitton Ikoner
Bog: Alt om tasker

Tilbage til bloggen