Posens historie: Louis Vuitton Neverfull

Louis Vuitton Neverfull MM i Epi læder og Louis Vuitton Neverful MM Damier Ebene lærred

Tasken, der bogstaveligt talt aldrig er fuld

Vi elsker Louis Vuitton Neverfull, og ikke kun for det er smukt udvendigt og fantastisk kvalitet. Det her Louis Vuitton tasken er kendt for sin alsidige og generøse volumen og lyver slet ikke om dens navn! Flytter fra et sted til et andet, kvinder bærer deres liv i deres tasker. Det Neverfull of Louis Vuitton omfavner denne holdning til livet. Det Neverfull rummer alt, hvad man har brug for, hvilket gør det perfekt til både rejser såvel som en spadseretur i byen. Da vi ikke kan tænke på en verden uden Neverfull det var ikke før 2007, denne ikoniske taske blev designet. Den blev først introduceret som en sæsonbestemt taske til brug på stranden, men blev hurtigt en ikonisk taske, der er altid tilgængelige.

Louis Vuitton Neverfull mod Goyard St. Louis

Goyard Saint Louis og Louis Vuitton Neverfull tasker - via Pinterest

Historien mellem Louis Vuitton og Goyard

Historien går, at Neverfull blev oprettet for at konkurrere med Goyard 'Saint Louis' tote. Begge disse Louis Vuitton poser ligner meget. Men da toteformen ikke er et nyt design med hensyn til designerposer, kan vi ikke rigtig fortælle, hvem der kopierede hvem. Det er for dig at beslutte!

Udformningen af Neverfull

Neverfull er lavet med det samme udsøgte håndværk som andre ikoniske Louis Vuitton punge, hvilket betyder, at din elskede taske er så robust som muligt. Vidste du, at det tager op til 45 timer (!!!) at oprette en Louis Vuitton Neverfull taske? Ved siden af ​​sin fremragende kvalitet er posen også meget alsidig. Fordi mens mange fans ikke engang ved det, og Neverfull er fuldstændig reversibel! For at sikre, at du aldrig mister styr på dine nøgler og kort, kommer det med en attachekobling.

Det stribede interiør i denne tidløse taske minder om Louis Vuittons særskilte rejsehistorie og lærredet fra de originale kufferter. Ubesværet praktisk, den Neverfull er en ideel tote. Men snørrerne på siderne kan strammes for at skabe en mere kompakt, elegant bytaske. Ved siden af ​​dets alsidighed og praktisk, Neverfull er også en rigtig stærk taske. GM-modellen, som er den største model af Neverfull samling, kan bære op til 90 KG uden at de subtile læderhåndtag går i stykker. Wow!

Louis Vuitton Neverfull i Damier Ebene, Monogram og Damier Azur

De forskellige lærred og et eksempel på posen med spændte snørebånd - via Pinterest

I 2013, blev Louis Vuitton fejrede Neverfull taske med en ny version af denne ikoniske taske. Det nydesignede interiør har en frisk tekstilforing og arvdetaljer inspireret af husets arkiver. Bedst af alt, lynlåskoblingen kan bæres separat som en chic pochette eller tjene som en ekstra lomme. Foringen i et udvalg af lyse nuancer giver en tid med livlig farve Louis Vuitton Monogram lærred.

Størrelserne på Neverfull

Louis Vuitton Neverfull tasken kommer i det klassiske Monogram, Damier Ebene, Damier Azur og Epi læder. Den er lavet i forskellige tre forskellige størrelser, hvilket gør den velegnet til enhver lejlighed.

Louis Vuitton Neverfull PM vs MM vs GM

Visualisering af de forskellige Neverfull størrelser - via Pinterest

  • PM, der står for “Petit Modele ”betyder lille model på fransk. Målinger af PM: 29 x 21 x 12 CM. PM er perfekt til daglig brug, en spadseretur i byen eller en fancy spisestue.
  • MM, der står for “Moyen Modele " betyder Mellem model på fransk. Målinger af MM: 37 x 29 x 17 CM. Hvis du primært bruger din taske til arbejde eller skole, ville MM være den perfekte pasform, ikke for stor, ikke for lille og ganske vigtig, den passer til en bærbar computer, og den vil stadig efterlade plads til bøger, din tegnebog og mere.
  • GM, Som står for “Grand Modele” betyder Stor model på fransk. Målinger af GM: 40 x 33 x 20 CM. Rejser meget? GM'en vil bestemt være din gå til det taske / håndbagage, da det dybest set passer til alt. Ikke kun til rejser, men også til mødre, GM'en kan bruges perfekt som bleiepose.

Leder du efter din årgang Louis Vuitton Neverfull?

Vi har din taske ... øh, tilbage!

Tjek vores samling på webshoppen via dette link for at se hvilken brugte Neverfull poser, vi har på lager i øjeblikket.

With love,
Millie & Dieuwertje

kilder:
Håndtaskkonceptet - Neverfull
Designer vintage - Neverfull
Catchys - Neverfull størrelse guide

Tilbage til bloggen