Posens historie: Louis Vuitton Montsouris

Billeder af Louis Vuitton Montsouris PM vs MM

Den mest ikoniske Louis Vuitton rygsæk

En af de mest populære rygsække i de tidlige 00'ere, the Louis Vuitton Montsouris. I dag kan du kun finde denne tidløse rygsæk på vintage-markedet. Dette gør ikke Montsouris mindre populært, det er stadig i høj efterspørgsel og ses ofte også på bagsiden af ​​berømtheder!

park Montsouris er et af de største grønne områder i Paris, Frankrig. Den smukke park er et yndlingsvandringssted for mange parisere, så det er ikke underligt at det også er navnet inspiration bag a Louis Vuitton taske. Det Montsouris rygsæk ved Louis Vuitton blev designet i slutningen af ​​90'erne og fik popularitet i de tidlige 00'ere.

Viser designet af Louis Vuitton Montsouris PM vs MM

Fotografier af Xupes Journal , Xenia adonts

Design af tasken

Louis Vuitton Montsouris rygsæk er en anden Louis Vuitton taske, der er bedst kendt i det tidløse brune monogrambelagte lærred. Det Montsouris er den perfekte taske til enhver mand eller kvinde, der kan lide at holde deres hænder fri, mens de bærer en taske. Denne rygsæk har et stort rummeligt hovedrum, der lukkes med et løbebånd og en spændelukning. På indersiden er der en slip-in lomme, mens ydersiden har en ekstra lomme, der kan lukkes med en lynlås. Alle detaljer og beskæringer er lavet med kuskind læder, mens al hardware er guldfarvet, og det har selvfølgelig justerbare stropper, hvilket gør det meget behageligt at have på.

Forskellige størrelser på tasken

Louis Vuitton Montsouris rygsæk fås i tre forskellige størrelser; det Montsouris PM, den Montsouris MM og Montsouris GM. MM og GM ses mest, mens PM (også kaldet Mini Montsouris) er sværere at komme forbi. De tre forskellige modeller varierer meget i størrelse, hvilket gør dem til helt forskellige poser fra hinanden. Fordi GM'en er meget større end Mini eller MM, kommer den med forskellige stropper. Både Mini og MM har stropper fuldstændigt lavet af vachetta læder, mens stropperne på GM er såkaldte web stropper. Disse stropper er bredere og lavet af et mere kludlignende materiale. Disse forskellige stropper gør denne store taske mere behagelig at have på.

Målinger:

  (Mini) Montsouris PM   
   Montsouris MM   
   Montsouris GM   
   24 x 21 x 9 CM   
   28 x 25 x 12 CM   
   37 x 31 x 13,5 CM   
 

2017 redesign

Til alles overraskelse Louis Vuitton besluttede at genindføre det ekstremt ønskede Montsouris rygsæk til deres Fall Winter-kollektion i 2017. Denne genindførelse kom parret med en lille redesign, hvilket giver tasken et moderne, elegant og mere feminint look. De største forskelle er; den skjulte frontlomme, den længere løbebånd og den nederste, der er helt lavet af lærred i stedet for vachetta-læder. Omdesignet Montsouris fås også kun i én størrelse, hvilket er mest sammenlignelig med årgangen Montsouris MM.

Viser forskellen mellem vintage og redesignet Montsouris rygsæk          

Den originale / vintage sammenlignet med den redesignede Louis Vuitton Montsouris - Skryt min taske

Find din vintage Montsouris med os

Denne genindførelse i 2017 var desværre sidste gang, vi hørte om nyt Montsouris rygsække, da de intetsteds findes på Louis Vuitton hjemmeside i dag. Heldigvis kan de stadig beundres på ryggen af ​​mange berømtheder som Kanye West og Kendall Jenner, eller du kan have held og finde en dejlig vintage. Er du interesseret i dette fantastiske Louis Vuitton rygsæk? Du kan tjek vores webshop via dette link for at se, om vi har dem i vente!

With love, jessica

kilder:
Parisinfo
Herautentisk
Xupes-journal
Yoogis skab
Bragmybag
Louis Vuitton
Youtube: Purseonfleek

 

Tilbage til bloggen