Posens historie: Louis Vuitton Looping

Louis Vuitton Looping PM - blog på Etoile Luxury Vintage

Et rigtigt samlerobjekt

Looping er en af Louis Vuitton's mest populære tasker nogensinde. Louis Vuitton producerer ikke længere poserne, så du er meget heldig, hvis du formår at få en. Det er blevet endnu mere populært, posen er nu en rigtig samlerobjekt. Louis Vuitton entusiaster gennemsøger regelmæssigt brugte designerbutikker i håb om Looping tasken er stadig tilgængelig. Prisen betyder næppe noget, en ægte samlerobjekt er uvurderlig. Vi fortæller dig gerne alt om denne klassiker Louis Vuitton Looping taske!

Louis Vuitton Looping PM

 

Historien om Louis Vuitton Looping 

Looping blev frigivet i 2002. Et par år senere Louis Vuitton stoppede med at producere denne taske. Det Louis Vuitton Looping skylder sit navn fra den berømte strukturerede 'loop' silhuet skulderrem. 

 

De forskellige størrelser på Louis Vuitton Looping 

Looping fås i tre forskellige størrelser: Looping PM (lille), Looping MM (medium) og Looping GM (stor). Målingerne er som følger:

PM MM GM
28 x 17 x 8 cm 24 x 21 x 10 cm 28 x 31 x 10 cm 

 

Louis Vuitton Looping PM og MM


Udformningen af Louis Vuitton Looping

Tasken er mest kendt for sit buede håndtag lavet af Vachetta okselæder og sin elegante og stilfulde stil. En ægte dametaske! Indersiden af Looping MM og GM er vidunderligt blød og føles som nuttet ruskind. Det egentlige navn på dette materiale er Alcantara Microfiber. Indersiden af ​​en Louis Vuitton Looping PM er ofte lavet af brunt bomuldslærred.

Looping kommer i Monogram Canvas og Damier Ebene. Monogram Canvas-versionen er mere populær. Fundet eller ejer en Louis Vuitton Looping i Damier Ebene? Heldige dig! Damier Ebene-versionen er endnu sjældnere, der er produceret langt færre.

Looping ser lidt anderledes ud i alle størrelser. MM og GM har et slankt design med lynlås. PM-designet er mere legende på grund af klappen, der lukkes med en magnetknap. 

Størrelserne PM og MM er klassiske skuldertasker og kan betragtes som den perfekte taske til hverdagsbrug, perfekt til en bytur! Det Louis Vuitton Looping GM passer til din bærbare computer og dokumenter, gør denne taske til den perfekte arbejdstaske. Lynlåsen sikrer, at alt er sikkert i posen, hvilket ikke er overflødigt med en bærbar computer.

Louis Vuitton Looping forskellige størrelser

Hvis du nogensinde formår at få den Looping, du er heldig! Værdien af Looping vil ikke falde, og samlerne misunder dig. Er Looping allerede skinner i dit skab? Du er endnu mere heldig (og vi er lidt jaloux - vi mener meget meget jaloux).

Vi får Louis Vuitton Looping nu og da, men posen er også hurtigt væk. Heldigvis har vi andre Louis Vuitton ædelstene klar til at gnistre i dit skab. Se vores unikke Louis Vuitton samling.

With love,

Millie

kilder:
Pinterest
Fælles omklædningsrum
BragMyBag
The RealReal 
liste
Farfetch

Tilbage til bloggen