Posens historie: Louis Vuitton Danube

Louis Vuitton x øverste Danube i Epi rødt læder og Louis Vuitton Danube Monogram lærred

Den ideelle årgang Louis Vuitton taske til mænd og kvinder

Vidste du Louis Vuitton ofte opkaldt deres poser og genstande efter steder eller personer? Det Louis Vuitton Danube er ingen undtagelse. Tasken er opkaldt efter den næstlængste flod i Europa, som sammenlignes med dens meget lange skulderfald.

Hailey Bieber og en mand med Louis Vuitton Danube gadestil og Louis Vuitton Danube Monogram lærred

Louis Vuitton Danube til mænd og kvinder - Pinterest

Den klassiske Danube 

Louis Vuitton Danube er en af Louis Vuitton klassikere, vi næsten altid har i vores vintage kollektion. Det DanubeDen firkantede form minder om klassiske kameratasker, der for det meste tjener et funktionelt formål. Det er en taske, der er perfekt til daglig brug med alle dine små ting som din telefon, tegnebog og meget mere. Det er det ideelle Louis Vuitton taske til kvinder og mænd.

Det er en lille taske med en højde på 22 centimeter, en bredde på 16 centimeter og en dybde på 10 centimeter. Den har en lomme på indersiden, på forsiden udvendigt og lukkes med lynlås. Remmen er justerbar.

Louis Vuitton x øverste Danube og efterår / vinter 2019 genindførelse af Danube af Virgil Abloh

Louis Vuitton x Supreme samling og efteråret / vinter 2019 genindførelse af Danube - Pinterest

Ny eller vintage Louis Vuitton Danube tasker?

Louis Vuitton Danube har eksisteret siden 1980'erne, så ved at eje en kan du virkelig sige, at du ejer et vintage stykke! Men den Louis Vuitton Danube Messenger taske har set nogle genudgaver gennem årene. Tænk på Louis Vuitton X Supreme samarbejde, for eksempel. Ved siden af ​​dette besluttede Virgil Abloh at genindføre Danube Messenger taske til efteråret / vinteren 2019 kollektion. Det Danube fik en stilfuld opdatering med introduktionen af ​​nye materialer, anden brug af hardware og farverige tilføjelser, hvilket gjorde det til et ægte modestykke.

Er du klar til at få din egen årgang Danube by Louis Vuitton?

Du er velkommen til tjek vores Louis Vuitton Danube samling hvis vi har nogen Louis Vuitton Danube tasker fås i øjeblikket!

With love, Tatum 

kilder:
Yoogis skab

Tilbage til bloggen