Posens historie: Louis Vuitton Babylone Tote

Tre billeder af Louis Vuitton Babylone Tote i det klassiske Monogram lærred.

Den ikoniske Louis Vuitton Babylone Tote

Louis Vuitton har frigivet mange tote / -shopperposer. Denne type taske er fantastisk til daglig brug, da de for det meste passer til noget, mens de stadig er lette at bære rundt om din skulder. En af de populære toteposer fra 90'erne er Louis Vuitton Babylone Tote (MPN: M51102). En klassisk tote-skuldertaske designet i slutningen af ​​80'erne og produceret indtil begyndelsen af ​​00'erne. Oprindeligt blev BabylonTote skulle være en kontor- / skoletaske. At være stor nok til at bære alle dine væsentlige ting, mens du stadig er stilfuld. I lighed med Cabas-samlingen blev det sandsynligvis ophørt med at give plads til den nyere Louis Vuitton totes som Louis Vuitton Neverfull, Louis Vuitton Palermo og Louis Vuitton Montorguiel.

Hvad ligger bag navnet?

Desværre er vi ikke helt sikre på, hvad inspirationen bag navnet på Babylone Tote var. Mest sandsynligt var det den gamle by “Babylon”Hvorefter posen blev opkaldt. Denne berømte by var en af ​​de største byer i den antikke verden og blev omtalt i Bibelen flere gange. Byen Babylon var kendt for sine smukke og luksuriøse bygninger, hvis ruiner ligger i det nuværende Irak, ca. 94 km sydvest for Bagdad. På det gamle akkadiske sprog, Babylon betød “Guds port".

I dag betyder betydningen af ​​ordet “Babylon”Har ændret sig ret meget. I USA Babylon bruges til at beskrive enhver rig og storslået by, der menes at være et sted med overdreven luksus. Mens der i Storbritannien kaldes ethvert korrupt samfund Babylon.

Design

BabylonTote er en stor shopper type taske, der passer til stort set alt, dette gør den til den perfekte taske til arbejde eller skole eller bare enhver aktivitet, der kræver, at du medbringer noget! Bortset fra de fleste toteposer er den mere struktureret og stivere. Tasken er rund formet uden barske, firkantede hjørner, hvilket gør den enkel og stilfuld. De afrundede sider er foldede, hvilket gør dem noget udvidelige, så du kan passe endnu mere inde. Imidlertid er posen ret smal. Så på grund af formen og stivheden bliver du nødt til at passe genstande lodret. Den flade bund sørger for, at du kan lægge den ned, mens posen forbliver stående.


To personer, der poserer med deres Louis Vuitton Babylone Tote i monogram lærred.
Louis Vuitton BabylonTote er en stor shopper type taske, der passer til næsten alt - Foto af  Kunsten om Mike Magnolia , Poshmark

Hele posen kan lukkes med en lynlås. Inde i posen finder du et stort rum, en større lomme, der kan lukkes med lynlås, en glidelomme og to blyantholdere / lommer. Stropperne på BabylonTote er lavet af læder og er ikke aftagelig eller justerbar. Men fordi stropperne er flottere end på andre toteposer, er Babylone Tote er meget behagelig at bære rundt om skulderen.

Som de fleste Louis Vuitton tasker, den BabylonTote er mest populær og almindelig i det klassiske Monogram lærred, men kan også findes i Damier lærred. Det har Vachetta læderbeklædninger og skulderstropper. De ældre tasker har krydskornet læderforing, mens de nyere versioner har let alcantara-foring, som er lettere.

Størrelser

Louis Vuitton Babylone Tote fås i en størrelse.

Målinger:

40x31x10 CM

Håndtag drop: 30 CM

 

Klar til at finde din egen Babylone Tote?

Louis Vuitton sælger stadig en pose kaldet BabylonI dag er dette dog en helt anden taske end Babylone Tote fra 80'erne / 90'erne. Tote blev afbrudt i midten af ​​00'erne, men er stadig tilgængelig på vintage-markedet. Hvis du ønsker at finde en autentisk årgang Louis Vuitton Babylone Tote, du er kommet til det rette sted. Vi leder altid efter unikke designerværker, og vi kan aldrig sige nej til en klassiker Louis Vuitton totetaske. Med den oprindelige salgspris på $ 1260, ville du være sikker på at finde en god pris til en vintage taske. Tjek vores Babylone Tote samling for at finde din næste drømmetaske.

With love, jessica

Kilder
Arkieluksus
Collins ordbog 
Ancient.eu

Tilbage til bloggen