Posens historie: Gucci Jackie taske

Gucci Jackie taske og det nye Gucci Jackie taske

En af Gucci's mest ikoniske tasker

Gucci Jackie taske er designet i 50'erne og er bestemt en af Gucci's mest ikoniske tasker. Oprindeligt blev posen designet som en unisex-model, men snart voksede den ud til en elsket dametaske.

Hvor kommer posens navn fra?

Først Gucci taske blev kaldt 'Konstansen'. I 1964 blev fru Kennedy opdaget med posen, og derefter blev den et øjeblikkeligt hit. Hun kunne godt lide posen, hun købte seks af dem. Hun var den mest stilfulde dame nogensinde og var et kæmpe modeikon på det tidspunkt. Så det er ikke en overraskelse, at hun var en stor influencer for modeelskere. Som en hyldest til Jacqueline Kennedy, Gucci ændrede navnet på posen til 'Jackie'.

Jacqueline "Jackie”Kennedy med hende Gucci Jackie taske

Jackie Kennedy med hende Gucci taske - Pinterest

 fortsættelse af Gucci Jackie taske

Jackie var den første hobo taske nogensinde. Det lignede bohemsk stil, som var meget populær i tresserne og halvfjerdserne. 

Den "Ny Jackieblev introduceret i 2009 af kreativ direktør Frida Giannini. Hvilket er, som de siger, en bedre version. For et par år siden blev posen omdøbt: The Bouvier. Den rigtige Jackie-Faner anerkender dette navn som pigenavnet på Jacqueline Kennedy. 

Kate Moss med den fornyede Gucci Jackie taske

Kate Moss med den fornyede Gucci Jackie taske - Pinterest

I 2014 blev Kate Moss identificeret med tasken. Kampagnevideoen til Jackie taske fokuserer på Kate Moss, der bruger posen til at beskytte sig selv mod paparazzier. 

Vidste du det Gucci Jackie taske er i top 10 af de største håndtasker mærker i verden? Vi er overbeviste om, at Jackie taske er en ægte investering, så kom godt i gang og shop en vintage Gucci Jackie i vores samling

With love, Millie
Tilbage til bloggen