Posens historie: Fendi Baguette

Posens historie: Fendi Baguette

Den allerførste IT-taske nogensinde

Sådan er det Fendi baguette taske er også kendt. Tasken er forsvundet i et stykke tid, men er nu mere trendy end nogensinde! Vi fortæller dig gerne om den interessante historie med denne taske.

Hvorfor kaldes denne taske a baguette? 

Nogle mennesker tænker på brød, når de hører 'Baguette', men modelskere gør det ikke, når vi hører'Baguette”tænker vi på Fendi.

Navnet 'Baguette'er et blink til franskernes kliché, der bærer et brød under armen.

Tasken blev designet i 1997 af Silvia Venturini Fendi. Først var det italienske modehus ikke tilfreds med designet. Det blev betragtet som for lille, ikke funktionel, for farverig og sprudlende. På det tidspunkt handlede det om minimalisme, og Baguette var alt andet end minimalistisk. Silvia Venturini Fendi fortsatte med at gå ind for hendes vision.

Forskellige størrelser og forskellige modeller af Fendi Baguette taske

Forskellige design af Fendi Baguette - Pinterest

Tasken ser ud

Hver taske leveres med en lille rem og den berømte Fendi logo. Designet kom i mange forskellige mønstre og farver. Mere end 100,000 (!!!) poser blev allerede solgt i det første år. Det Baguette blev den første taske til at fremkalde ventelister på alle de store stormagasiner. 

Udseendet på Sex and the City var magisk for historien om denne taske. Carrie råbte på gaden om tasken:

 ”Det er ikke bare en taske, det er en Fendi "Baguette."

  Fendi Glitter Baguette på Carrie Bradshaw fra Sex and the City

Fendi Baguette på armene fra Carrie Bradshaw - Pinterest

I årenes løb har denne it-taske fået betydelig dækning i magasiner. Tasken er set på armene på de mest moderigtige kvinder: Jennifer Lopez, Julia Roberts og Naomi Campbell er et par standouts.

Baguette har sin egen bog, ligesom et rigtigt ikon. Sofabordbogen handler om historien til Baguette. Det har også fantastiske fotografier.

Klar til at finde den perfekte årgang Fendi Baguette? Kom og tjek tilgængeligheden i en af ​​vores forhandler, vi lover, at du ikke vil fortryde dette! Du kan altid sende os en besked hvis du har spørgsmål eller anmodninger! 

With love,  Millie 

Tilbage til bloggen