Posens historie: Louis Vuitton Ellipse

Louis Vuitton Ellipse i monogram lærred

Den unikke Louis Vuitton Ellipse Taske

Louis, Louis, Louis Vuitton vi kan ikke få nok af dette smukke mærke. De har mange almindelige tasker, man ser dem meget, hvis man er opmærksom på dem. Men især denne er en meget typisk og slående taske. I dagens blog fortæller vi alt om denne smukke taske. De typiske detaljer ved denne taske sikrer, at du aldrig glemmer den, vi taler selvfølgelig om: Den Louis Vuitton Ellipse. Er du klar? Fordi denne blog bliver en meget informativ, men interessant blog! 

 

Et sammendrag af historien om Louis Vuitton 

Louis Vuitton blev født ind i en arbejderfamilie. Da Louis var 10 år gammel, døde hans mor, og hans far giftede sig hurtigt igen. Historien fortæller, at hans nye stedmor ikke var en særlig sød person, og at hun er en af ​​grundene til, at Louis besluttede at forlade sin homeby. I foråret 1935, da han kun var 13 år gammel, begyndte Louis sin toårige rejse til Paris. Han rejste 470 kilometer (293 miles) til fods og tog arbejde undervejs for at tjene til livets ophold. Da han endelig ankom til Paris, var han 16 år gammel og fik snart muligheden for at blive lærling på Monsieur Maréchals succesfulde bokse- og pakkeværksted, hvor han endte med at arbejde i 17 år. Med sit eget atelier begyndte han at lave sine egne kreationer og designs. Han begyndte at bruge lærred i stedet for læder, hvilket gjorde kufferterne vandtætte og meget holdbare. I 1858 fik virksomheden endnu mere popularitet med introduktionen af ​​rektangulære kufferter. Hvis du vil vide alt om historien om Louis Vuitton, gå til vores anden blog! 

 

Louis Vuitton Ellipse Monogram Canvas / Sådan bærer du Louis Vuitton Ellipse Taske / Hvor kan man købe den Louis Vuitton Ellipse

 

Udformningen af Louis Vuitton Ellipse 

Ellipse betyder oval, hvilket forklarer taskens design med ét ord. Det Louis Vuitton Ellipse er udformet i et slankt struktureret design. Tasken har en flad bund, skrå sider og en afrundet top. Dette gør Louis Vuitton Ellipse en rigtig shapeshifter. Det Ellipse er lavet i nogle af Louis Vuitton's ikoniske prints: Monogram Canvas, Damier Ebene Canvas og Epi Leather.

 

Det unikke

Hvis du vil købe denne model, er den måske lidt dyr. Louis Vuitton holdt op med at producere Ellipse i 2007. Produktionen af Louis Vuitton Mini Ellipse startede meget senere, og denne model var tilgængelig i meget kort tid. Hvilket betyder at tasken ikke længere fås ny og derfor er mere unik. Det Louis Vuitton Mini Ellipse er den mest unikke af alle, da den kun var tilgængelig i meget kort tid. 

Tasken er nu kun tilgængelig på designer vintage markedet. Glem ikke at tage et kig på vores Louis Vuitton samling, i ny og næ har vi denne smukke i vores (online) butik!

Louis Vuitton Mini Ellipse Taske

Størrelserne på Louis Vuitton Ellipse 

Louis Vuitton Ellipse Tasken tilbydes i fire størrelser: Den Louis Vuitton Mini Ellipse, Louis Vuitton Ellipse OM EFTERMIDDAGEN (petit), Louis Vuitton Ellipse MM (moyen) og den Louis Vuitton Ellipse Shopping (den største model). Vores favorit? Det er bestemt det Ellipse PM, dette er den mindste størrelse i Louis Vuitton Ellipse linje. PM'en kan kun bæres af det øverste håndtag, mens MM og GM begge kommer med en aftagelig skulderrem.

 

En håndtaske eller en rygsæk? 

Hvis du ikke rigtig er til punge, der ikke er din stil, har LV også udgivet en Louis Vuitton Ellipse rygsæk. Det Louis Vuitton Ellipse Rygsækken er luksuriøs og smart. Det er fantastisk til de dage, hvor du gerne vil være håndfri, for eksempel når du rejser. Uanset hvilken taske du vælger fra Ellipse kollektion: de er alle åbne for et rummeligt interiør, der er perfekt til hverdagsbrug.

 

Prisen

I 1998 den Louis Vuitton Ellipse MM blev solgt for 450 euro og i 2004 for 725 euro. Det er en forskel på 275 euro på 6 år. Dette indikerer det Louis Vuitton var allerede dengang optaget af prisstigninger. 

  

Er du også forelsket i denne smukke vintagetaske fra Louis Vuitton? Det er vi bestemt! Det er en speciel og unik taske, som man ikke ser så tit. En ægte perle, hvis du spørger os. Vil du se flere smukke vintagetasker? Så tag et kig på vores hjemmeside. Hvad venter du på?

With love,
Chiara & Millie

 

kilder: 
L'étoile Luksus Vintage
Vintagebaren
Kendi Hver dag

Tilbage til bloggen