Trendy: Designer bleetasken

De mest fantastiske designer pusletasker fra nu

Hvem sagde, bleetasker kan ikke være på mode?

Forestil dig at gå rundt med din barnevogn med en flot designertaske kombineret. Til alle mødre (kommende) der elsker designertasker, hvorfor ikke købe en designer bleetaske?

Designer bleeposer er en 'ting' i de seneste år. Kardashiansne er allerede blevet opdaget med designerbleposer, men hvad er nyt? Kourtney Kardashian bar en stor Prada bleetaske, da hendes datter Penelope blev født, og Kim Kardashian brugte en $ 23,000 (!) XL 
Hermès Birkin taske til opbevaring af bleer, da baby Saint blev født. Flere og flere designermærker bringer pusletasker på markedet. I denne blog viser vi dig de smukkeste designer bleetasker fra 2021. 

Pssst: vi sørger for at være klar til en baby efter at have læst denne blog ...

Kim Kardashian og Kourtney Kardashian med deres pusletasker


Gucci bleiepose

Lad os begynde med GucciGucci har i øjeblikket fem forskellige bleeposer i deres samling.

Den første er den GG Supreme pusletaske til baby. Denne taske har det klassiske GG beige/ebony Supreme lærredstryk, brunt læderbeklædning og en flaplukning. Indersiden er foret med brun nylon. Bredden på denne taske er 44 centimeter, højden er 28 centimeter og dybden er 14 centimeter. Tasken har tre elastiske åbne lommer på indersiden og to sidelommer på ydersiden af ​​posen til eksempelvis en babyflaske. Den justerbare brune skulderrem er 53 centimeter og kan være attached til barnevognen. Denne taske leveres også med en foldbar puslemåtte (længde 63 centimeter og højde 34 centimeter), hvilket gør det muligt at skifte bleen hvor som helst.

Nyprisen på denne taske er 980 euro 

Gucci Pusletaske med Gucci logo tryk

Den anden er GG stjerne print bleetaske. Det er næsten det samme som det forrige, men med et andet udseende. Den har samme GG beige/ibenholt Supreme lærredstryk, men med farvestrålende stjerner over sig. Kanten af ​​denne taske er også lavet i en lys blå farve. Skulderremmen kommer i det velkendte Gucci Webrem, med blå og rød. Det har også den udfoldelige pusleunderlag. Alle dimensioner er de samme som posen, vi diskuterede ovenfor. 

Prisen på denne taske er 1190 euro

Gucci pusletaske med stjerner

Sidst men ikke mindst er det GG Supreme pusletaske til baby i en mørk version. Den har GG Supreme lærredstryk i sort/grå og sort læderindtræk. Indersiden er foret med sort nylon. Klappen leveres med en magnetisk lukning. Remmen er den klassiske blå og røde webrem, som kan være attached til en klapvogn. Bredden på denne taske er 44 centimeter, højden er 28 centimeter og dybden er 14 centimeter. Det særlige ved denne taske er, at den har to ekstra elastiske flaskeholdere på indersiden. Det leveres også med de tre elastiske åbne lommer som den forrige. Den udfoldelige puslepude er lidt mindre.

Prisen på denne taske er 1390 euro

Sort Gucci bleiepose

Men, Gucci har i øjeblikket to andre bleeposer i samlingen. Vi er ikke sikre på, om de er limited editions, men vi ved, at de er unikke. Den første er en pink GG flerfarvet lærredstaske med GG -logoet trykt overalt i mørkeblåt.

Den anden er trykt GG pusletaske med gule bananer over hele. Trykket er designet af Nina Dzyvulska, en illustratør fra Ukraine. Vi forstår, at det lyder lidt underligt, men når du ser på tasken, forstår du straks, hvorfor det er sådan en sød pusletaske fra Gucci at tage med i din klapvogn

Mørkeblå og lyserød bleetaske fra Gucci

Gucci Pusletaske trykt funky med bananer

Dior bleiepose

Dior har i øjeblikket kun en pusletaske på markedet. Måske vil der snart komme flere, efterhånden som populariteten af ​​designerbleetasker fortsætter med at vokse.

Dior bleiepose er udformet af det ikoniske Dior Skråt lærred, med marineblå læderbeklædning og en sort nylonrem. Den justerbare skulderrem kan være attached til en klapvogn. Indersiden er foret med marineblåt lærred med detaljer i kalveskind. Bredden er 38 centimeter, højden er 28 centimeter og dybden er 16 centimeter. Tasken har to store lommer på forsiden og bagsiden og to små sidelommer. Indersiden er også opdelt i flere rum. Ligesom den Gucci tasker, denne taske leveres også med en pusleunderlag. Dette design har en ekstra bred åbning og en sølv dobbelt lynlås. 

Prisen på denne taske er 1900 euro

Pusletaske fra Dior med Dior skråt lærred

Burberry bleiepose

Burberry gør det godt i pusletasketrenden. De har to forskellige tasker i deres samling. Bemærkelsesværdigt, der er også en baby, der skifter rygsæk. Rygsækken er sandsynligvis lavet til de dads derude, som også vil gå rundt med en sej designer bleetaske. Det Burberry bleposer er alle lavet af bæredygtige stoffer. Det kan hjælpe dig med at træffe et valg. 

Den første Burberry bleetaske og langt vores favorit er Vintage Check Econyl pusletaske til baby. Denne skuldertaske er også lavet af Vintage-check e-canvas med sorte læderbeklædninger og en sort nylonrem. Den justerbare rem er maksimalt 66 centimeter og kan ikke be attached til en barnevogn. Indersiden af ​​posen er foret med sort econyl (slidstærkt nylon). Bredden er 41 centimeter, højden er 17 centimeter og dybden er 29 centimeter. På ydersiden er der en lomme med trykknap og to pose lommer. På indersiden er der en lynlåslomme og to elastiske lommer. Ligesom de andre tasker, leveres denne taske også med en foldbar puslemåtte. Tasken lukkes med lukning af spænde og klappen er trykt med 'Burberry'breve.

Prisen på denne taske er 980 euro

Burberry bleiepose

Og så er der Læder Trim Econyl Baby skiftende rygsækRygsækken er også lavet af sort e-lærred med sorte læderbeklædninger og har to justerbare skulderstropper. Indersiden af ​​posen er foret med vintage check og sort econyl (slidstærkt nylon). Bredden er 29 centimeter, højden er 17 centimeter og dybden er 44 centimeter. På ydersiden er der to pose lommer, og på indersiden kan du finde tre pose lommer. Toppen af ​​posen er foldet, og posen lukkes med et snor og trykknaplukning. Denne rygsæk leveres også med en foldbar pusleunderlag.

Prisen på denne taske er 650 euro

Burberry baby skiftende rygsæk sort

Prada bleiepose

Som det ses på Kourtney Kardashian, Prada har også en pusletaske i deres samling.

nylon Prada Baby taske er lavet af klassikeren Prada Nylon og sølvmetalbeslag. Tasken leveres med to små vævede stropper og en stor justerbar logorem. Remmen er 100 centimeter lang og kan være attached til en klapvogn. Indersiden er foret med det berømte Prada foring med logo. Bredden på denne taske er 36 centimeter, højden er 31 centimeter og dybden er 18 centimeter. målene på denne bleetaske er B36cm x H31cm x D18cm. På ydersiden har denne taske to åbne sidelommer og en baglomme med lynlås. På indersiden er der to åbne rum og et lynlåsrum. På forsiden af ​​tasken er der et rum med en foldbar pusleunderlag. Du kan lukke posen med en lynlås. 

Prisen på denne taske er 1350 euro

Prada Pusletaske pusletasken fra Kim Kardashian

Fendi bleiepose

Fendi har lavet to typer bleposer. Vi vil fortælle dig alt om det!

Den første Fendi blepose, FF Logo pusletaske, kommer i det ikoniske tobaksfarvede all-over FF Zucca-tryk fremstillet af nylon med brun læderbeklædning og sølvmetalbeslag. Den justerbare rem er lavet af brun nylon, som kan være attached til en klapvogn. Indersiden af ​​posen er foret med det samme materiale som ydersiden. Bredden på denne bleepose er 33 centimeter, højden er 40 centimeter og dybden er 17 centimeter. Der er to lynlåslommer på siden og en foran. På indersiden har du to store rum og et mindre. Tasken leveres med en foldbar puslemåtte i samme tryk som tasken. 

Prisen på denne taske er 1590 euro

Fendi Pusletaske med Fendi Zucca print

Sekund, Fendi leveres med a Sort Nylon SkiftetaskePå denne taske er navnet på mærket trykt i nylon. Denne taske har en nylonrem, der er trykt med den berømte Fendi Zucca print. Det her Fendi tasken er stor nok til alle dine babyeropslag. Bredden er 34 centimeter, højden er 40 centimeter og dybden er 14 centimeter. 

Prisen på denne taske er 980 euro

nylon Prada Pusletaske sort og brun

Desværre, Louis Vuitton , Chanel har ikke frigivet nogen officielle pusletasker endnu. Alligevel kan nogle af deres tasker bruges som pusletaske.

Louis Vuitton bleiepose

Vi tror, ​​at der næsten ikke er nogen situation, hvor Louis Vuitton Neverfull er ikke egnet. Så hvorfor ikke også bruge den som pusletaske? Du kan begge bruge Louis Vuitton Neverfull MM og Neverfull GM begge som pusletaske, kommer an på den ønskede størrelse.  

Mennesker, der ejer en Louis Vuitton Neverfull taske ved måske, hvor kaotisk denne taske kan være. Nogle gange leder du uendeligt efter noget i posen. Så hvis du vil bruge Neverfull som pusletaske anbefaler vi at købe en taskeholder. Du har specielle dem til bleposer. Arrangøren deler din taske i rum. Sådan vender du a Neverfull i en pusletaske!

Louis Vuitton Neverfull Monogram lærred

Selvfølgelig har vi en meget flot årgang Louis Vuitton Neverfull tasker i vores samling, som du kan se her


Chanel bleiepose

Hvis du akut har brug for det a Chanel bleetaske, kan du tage et kig på Chanel Shoppers eller en Maxi Flap Bag. Som med Louis Vuitton Neverfull, kan du tilføje en taskeorganisator.  

Vintage Chanel Shopper , Chanel Jumbo classic flap bag

Ud over LV Neverfull, har vi ofte Chanel Shoppers i Étoile. Ydu kan se dem her. Chanel Jumbo poser er selvfølgelig meget begrænsede, men hvis du vil have fat i sådan en skat, kan du altid sende os en besked! Foretrækker du en unik forelsket bleetaske? Du kan også kontakte os.

With love,
Lisa og Rianne

Ressourcer
Liv og stil Mag
Daily Mail
Brag min taske
Tote Savvy

*Bemærk, at vi ikke konstant kan opdatere denne blog og derfor ikke er ansvarlige for, at nogle af de nævnte poser kan være udsolgt.*
Tilbage til bloggen