Det lyserøde skab af: Glitziegal

Amanda Glitziegal for Etoile Luxury Vintage af Ruud Janssen

Den lyserøde vintage designer skab af Glitziegal 

Amanda Glitziegal for Etoile Luxury Vintage af Ruud Janssen 

Vi er meget glade for at introducere dig til ... Amanda. Beter kendt som 'Glitziegal' eller 'Dronningen af ​​lyserødt'. Hun er super kreativ, i alt hvad hun gør. Vi er altid forbløffet over alt, hvad hun skaber. Vi havde den ære at kigge på hendes skab og stille hende spørgsmål om vintage designer, vores yndlingsemne. Vi kunne fortsætte og fortsætte med alt vintage. Heldigvis gør Amanda det også. 

"Jeg elsker klassiker! Men med et lyserødt twist"

Hvad synes du om konceptet med at købe og sælge vintage designartikler?

Jeg støtter forelskede ting. Der er så meget overproduktion i verden, mens genstande - især designerposer af høj kvalitet - kun bliver smukkere med tiden. En årgang Chanel taske fra 90'erne fortæller dig straks en historie, er det ikke vidunderligt at have et stykke historie med dig? 

Hvad er grunden til, at du køber vintage designerbrikker?
Jeg er en ægte vintage freak. Jeg finder historien, som vintage stykker fortæller gennem årene, meget interessant. Jeg elsker læderstykker, der kan vare i årevis (eller årtier)! Jeg har også mange vintagejakker. Tidligere var der meget mere kærlighed og opmærksomhed omkring materialer og detaljer. Frakker med perler og pailletter fra 80'erne blev gjort så meget bedre dengang, og disse dages varer er desværre ikke så velfremstillede. 

Amanda Glitziegal for Etoile Luxury Vintage af Ruud Janssen
 
Køber du nogensinde en ny designervare?
Af og til køber jeg nye designergenstande. Men hvis jeg kan vælge et hold, er jeg 100% hold vintage.


Hvordan kom du i kontakt med os? 

Jeg boede rundt om hjørnet fra en af ​​dine butikker i Amsterdam. Hver gang jeg gik forbi, blev jeg forelsket i den lyserøde Chanel tasker, så min interesse blev hurtigt pirret. 
 
Amanda Glitziegal for Etoile Luxury Vintage af Ruud Janssen


Hvem er din yndlingsdesigner nogensinde? 

Viktor & Rolf, Gianni og Donatella Versace, Moschino, Gucci, Christian Cowan og The Blonds. 


Hvad var din første designer taske nogensinde? 

Min første taske nogensinde var en Furla, naturligvis i lyserødt. 


Hvilke tasker i dit skab er du virkelig stolt af? 

Jeg er meget tilfreds med alle mine tasker, men min drømmetaske er endnu ikke kommet. Fortsættes...


Hvad er posen med dine drømme? 

En lyserød årgang Chanel. Venter stadig på, at denne drøm skal gå i opfyldelse. Nogen som helst? 


Hvor køber du dine vintage (designer) genstande? 

At Etoile Luxury Vintage selvfølgelig. Men jeg elsker også Fælles omklædningsrum, Salon Heleen Hulsmann og Laura Dols. Jeg har altid købt en masse designervintageartikler i New York, jeg har nogle gode adresser i denne by til skjulte perler. Derudover går jeg altid til et vintagemarked eller en vintagebutik i hver by, jeg besøger. 
Amanda Glitziegal for Etoile Luxury Vintage af Ruud Janssen

Kan du lide klassiske modeller eller mere eksklusivitet, når vi taler om tasker?

Jeg elsker klassiker! Men med et twist. Jeg ville ikke købe en sort Chanel taske, den vil altid være lyserød. 


Hvilken taske er investeringen værd?

En smuk lyserød Chanel taske. 


Hvad er den bedste, billigste eller mest unikke vintage designer-vare, du nogensinde har købt?

Det er helt sikkert min koordinationssag fra Oscar de la Renta. Denne dragt er fra 80'erne / 90'erne. Det er et broderet stof med håndsyede blomster, store skuldre, gyldne knapper og en bodycon nederdel. Jeg begyndte virkelig at skrige, da jeg så dette i en af ​​vintagebutikkerne i New York. Det passer også perfekt, og det var stadig så godt som nyt. Og denne fantastiske perle var under de 100 dollars, meget bizart! 


Har du nogensinde videresolgt en designer vintage-genstand? 

Jeg kan være meget kort om dette, mit svar er nej.
Amanda Glitziegal for Etoile Luxury Vintage af Ruud Janssen
 

Hvad vil du råde andre mennesker til at overveje, når de køber en vintage designer taske?

Jeg kan rådgive folk om dette. Overvej om posen passer helt til din stil. Spørge dig selv: "Hvis jeg var en taske, ville det være det?" Det er det vigtigste. Køb en taske, der gør dig glad, og køb ikke posen, fordi den er i trend. Lad dig ikke lede af trends, men drøm dig væk med en taske, som du vil have glæde af i livet. Forsøg ikke at købe impulsivt, tænk først på det. Og hvis du er sikker på at du er forelsket i varen, skal du købe den, når du virkelig fortjener den. Når du har nået et bestemt mål eller noget specielt. På denne måde giver posen dig glade følelser i det øjeblik du ser på den. Lad dig bære posen med stolthed hver gang, med ethvert outfit. Føj et glas bobler til det, og sig hej til din nye drømmetaske! 

Leder du efter den eneste taske med dine drømme? Tøv ikke med og kontakt os!
With love, 
Glitziegal og Livvy

Tak til
Glitziegal (model)
Ruud Janssen (fotograf)
Livvy Kurcinak (stylist)
Tilbage til bloggen