Designertasker set på Emily i Paris

Designertasker set på Emily i Paris

Vores favorit Emily in Paris tasker

Bonjour Mesdemoiselles, gæt hvad! Emily i Paris kom tilbage med endnu en sæson, og vi er helt vilde med det! Emilys franske drøm i Paris er en drøm, som alle længes efter. Vi er besat af Emily i Paris, men hvem er ikke det? Vi kan allerede nu ikke vente på en ny sæson. 

De parisiske vibes er meget drømmende og selvfølgelig fulde af designerartikler og især taskerne. Derfor er vi nødt til at dele vores yndlingsoutfits og designertasker i Emily i Paris. Klar til at udvide din garderobe? Parisiske vibes, her er vi i gang!

 

Hver eneste Chanel Taske med på Netflix' Emily in Paris

Denne sødeste Chanel taske, vi elsker! Dette Chanel CC Crumpled Shearling Flap Bag er så luftig, at det er alt hvad du behøver for at holde det hyggeligt (og ja, selv om sommeren). Denne smukke Chanel er fra kollektionen efterår/vinter 2019, og de er alle lavet med et unikt krøllet læder og Shearling fåreskindsdesign. Vi elsker bamsevibberne. 

 

Emily i Paris Chanel tasker/ The Emily in Paris outfits, vi stadig tænker på: Bucket Hatte, Crop Tops og Chanel (Åh Mon Dieu!)

Hvert afsnit går Emily gennem Paris i de mest bemærkelsesværdige outfits. Mange tak til de mest ikoniske stylister og kostumedesignere Marylin Fitoussi og Patricia Field. Og åh la la, vi elsker denne. Denne smukke Emerald Green Chanel Skuldertaske er en meget speciel en, takket være farven. Denne taske vil give dit outfit farve hele året rundt. 

 Satin mini-taske med kunstige krystaller/ Denne mini hobo-taske, en ikonisk Prada stil, kommer i en luksuriøs satin-version besat med krystaller og dekoreret med det emblematiske emalje-trekant-logo/ Emily i Paris Prada Taske/ Emily in Paris Pink Diamonds taske

Prada Re-edition Hobo Bag Pink kunstige krystaller er et ikonisk element til alles samling. Re-edition taskerne er Prada's ikoniske designs fra 2000'erne, men med et helt nyt look. Dette er bare den perfekte festtaske til en sjov fransk Soirée. Du vil helt sikkert stjæle showet med denne bomuldsslik. Dette er bestemt et statement. 

 

Åh Mon Dieu. Vi elsker bare denne taske. Det Chanel Pearl Flap Bag i sort lammeskindslæder. Wow, bare wow. Denne skønhed kommer fra perlekollektionen fra 2019 og er naturligvis designet af crème de la crème Karl Lagerfeld. Perlerne og den sammenlåsende CC Chanel logo er et ikon Chanel element. Hvis du er forelsket i Chanel Classic Flap Bag, du vil elske denne version endnu mere. 

 Tidligt i serien ser seerne Emily snurre rundt i Paris i forventning om hendes kæreste Dougs besøg. Hun deltager i stereotype parisiske aktiviteter, fra at prøve makroner til shopping i luksusbutikker, alt sammen mens hun er iført Chanel's Pearl Crossbody-taske. Dette limited edition stykke hænger løst hen over Emilys torso i ubesværet fransk pigestil. Vi ser derefter Doug og hende bryde op over telefonen på baggrund af det berømte Panthéon-monument. Emily, hvis du er i stand til at få fingrene i denne sjældne Chanel find, hvem har brug for en kæreste!

Chanel Perlepose. Kan vi overhovedet kalde det en taske? Ikke sikker, men vi kan bestemt kalde dette et kunstværk. Hun bærer Pearl Bag til markedet og til luksusbutikker i Paris. Emily bærer dette Chanel Limited Edition klædt ud som en rigtig fransk dame. 

 

Chanel Flap Bag med møntpung Kalveskindslæder Mokka / Emily in Paris sæson 1

Og så Chanel Flap Bag og møntpung Combo i quiltet kalveskind. Dette design er blevet frigivet til efterår/vinter 2019. Dette er den perfekte taske til at besøge en terrasse på Seinen eller deltage i et parisisk modeshow. Komfortabelt men moderigtigt. Og, ikke helt overflødigt: Macarons passer perfekt til dette Chanel taske.


Masser af Chanel poser. Vi synes ikke, det er et problem at se. Ud over de højprofilerede designertasker var der noget, vi ikke kunne ignorere...

Piaggio Vespa x Christian Dior Scooter i Emily i Paris S02E06 “Boiling Point” (2021)
... Vi taler selvfølgelig om Vespa DIOR. Fantastisk! Vores hjerte banker hurtigere bare ved tanken om at køre dette ekstraordinære Dior Vespa. Vi behøver ikke at forklare, hvorfor vi elsker dette så meget. At køre denne skønhed gennem Champs-Élysées er vores drøm. Den perfekte transport, hvis du spørger os. 


Vil du ligne Emily og er det Chanel , Prada dine yndlingsmærker? Gennemse denne samling, køb din designertaske vintage og spar nogle penge til en kort tur til Paris. Og hvis du er i Paris, så husk: ''A Little 'Bonjour' Goes A Long Way.''

Gros Bisous, 
Christina og Millie  
Kilder
Netflix
Tilbage til bloggen