Preloved designer talk med: Stephanie Abu-Sbeih

Preloved designer talk med: Stephanie Abu-Sbeih

''Had mig ikke for at sige dette, men jeg forstår ikke rigtig hypen omkring Balenciaga Le Cagole taske''.

Stephanie, bedre kendt som Stephsa, har en meget stor rækkevidde med sin online platform. På Instagram har hun 1 million følgere, og det har hun arbejdet meget hårdt for. Hun deler de smukkeste snapshots fra restauranter til de smukkeste feriesteder, altid klædt i smukke outfits. Åh ja og for ikke at nævne hendes hår, at blive misundt.

Det er ikke kun det smukke indhold, vi værdsætter så meget, vi elsker også Stephsa for hendes blide natur. Hun er virkelig en kæreste! 

Hvis vi vil kende nogens tøjhemmeligheder, er det Stephsas. Hun besvarede vores spørgsmål, og vi deler dem udelukkende med dig.

Stephsa med Dior Pochette Skrå lærred/ Dior Sadel Pochette Taske/ vintage Dior Taske/ Preloved Dior Taske/ Secondhand Dior Taske/ Dior Amsterdam

Hvad er dine yndlings (tøj)butikker?

''I Amsterdam elsker jeg at shoppe i Bijenkorf og i Nine Street-området! Jeg kan også godt lide at handle på online webshops som Revolve, Farfetch og MyTheresa''.


Hvad er dine yndlings designermærker?

''Chanel er min nummer 1! Udover det er der flere designermærker jeg er stor fan af: Prada, Bottega Veneta & Jacquemus for blot at nævne nogle få''!


Hvad gør dette til dit yndlingsdesignermærke?

''Jeg elsker de tidløse designs af Chanel. Så du behøver aldrig bekymre dig om, at den vare, du har gemt til i lang tid, er gået af mode senere. jeg tror en Chanel taske kan også være en seriøs investering, især hvis du passer godt på den''. 


Hvordan kom du nogensinde i kontakt med os?

''For nogle år siden mødte jeg dig på Instagram. Jeg kom straks forbi din butik for at beundre din samling. Min første taske, som jeg købte af dig, er min Chanel Classic Flap Bag, hvilket jeg stadig er meget glad for''!


Hvad synes du om konceptet med at købe og sælge vintage designerartikler?

''Vintage designer er altid en god idé! Jeg elsker ideen om at give nyt liv til eksisterende ting. Det er godt for miljøet og også godt for din pengepung. Jeg nyder altid at gå på jagt efter vintage ædelstene, i lokale butikker og i udlandet''.


Hvor køber du dine vintage designer ædelstene?

''Hvor end jeg er i verden, tjekker jeg normalt for at se, om der er velrenommerede vintagedesignerbutikker i nærheden. Jeg foretrækker generelt at købe vintage designerartikler fra en butik frem for online. På den måde kan du bedst se varerne, stand og størrelse''.

 

Hvad er dine motiver for at købe vintageprodukter?

''Som jeg nævnte ovenfor, sparer det penge og er bedre for miljøet. Udover det er der selvfølgelig en masse flotte, nogle gange ikoniske, varer, som jeg gerne vil tilføje til min samling, men som bare ikke bliver produceret mere. Hvis du kan få fingrene i sådan en genstand gennem en vintage designerbutik, er det fantastisk''!


Har du en vintage designertaske, som du er stolt af?

''Min årgang Chanel rygsæk, som jeg også har købt hos jer, er jeg stadig meget stolt af. Jeg tænker, fordi det måske også er en taske, man støder på lidt sjældnere. Jeg kan huske, at jeg ledte efter den og så lige præcis den model hos L'Étoile Luxury Vintage. I det øjeblik vidste jeg med sikkerhed, at jeg skulle have det. Når jeg har den på, får jeg altid mange komplimenter''.

Chanel Duma Rygsæk/ vintage Chanel Rygsæk/ Preloved Chanel Rygsæk/ Brugt Chanel Taske


Har du en ny designertaske i dit skab? Hvis ja, hvad var din første taske nogensinde købt?

Min første nye designertaske var YSL Sunset Bag, størrelse medium i beige. Det er en af ​​de få lette tasker jeg har, jeg plejer at købe tasker i sort. Jeg har haft den længe og den passer godt til lette outfits, så jeg bruger den ofte om sommeren.


Har du nogensinde solgt en (vintage) designertaske? Hvis ja, hvorfor valgte du at sælge den?

''I øjeblikket har jeg en beige YSL-kobling til salg. Jeg synes stadig den er meget smuk, men den er desværre slet ikke praktisk, fordi den er meget lille''.


Har du nogensinde fortrudt et køb, du ikke har foretaget?

''Sidste sommer stødte jeg på en super flot, men dyr årgang Chanel bælte på et marked lige uden for St. Tropez. Jeg var så tøvende på det tidspunkt, fordi jeg ikke var sikker på, om det var "rigtigt" og ikke overpris. I det øjeblik besluttede jeg mig for ikke at købe det, men jeg fortryder det lidt bagefter''!

 

Hvilken drømmetaske håber du at få en dag?

''EN Hermès Kelly taske i sort læder er nummer et på min ønskeliste. Denne taske passer efter min mening perfekt til ethvert outfit! Oven i købet er den meget eksklusiv og allerede steget i værdi i det øjeblik du forlader butikken''.

 

Foretrækker du en klassiker eller en limited edition taske?

''Generelt kan jeg godt lide klassikerne, du kan aldrig gå galt med en rigtig klassisk taske. Selvom jeg også har en limited edition BVLGRI Serpenti taske i min samling, som stadig er min favorit''!

Bulgari Serpenti Taske


Hvad er det ultimative tidløse element ifølge dig?

''Det Chanel flap bag! Jeg har nydt denne taske i årevis, og forhåbentlig kan jeg give den videre til min kommende datter, hvis jeg nogensinde skulle få en :)''. 


Hvilken taske på designertaskemarkedet synes du egentlig er en no go?

''Had mig ikke for at sige dette, men jeg forstår ikke rigtig hypen omkring Balenciaga Le Cagole taske. Generelt synes jeg Balenciaga Tasker er meget smukke, men jeg ville aldrig købe den taske''.

 

With love, 
Stephsa og Millie
Tilbage til bloggen