Preloved designer talk med: Cayley Mia

homeside Étoile Luxury Vintage

''EN Chanel 2.55 i en lys farve er min drøm''. 

Cayley Draper, bedre kendt som Cayley Mia, bærer de smukkeste kreationer. Hun har altid en unik designertaske med sig. Vi ser primært Cayley med en Louis Vuitton taske eller en Balenciaga taske på hendes håndled. Når hun går forbi, ser vi tilbage et par gange. Afslappet, men lidt vovet, vi er besat af hvert outfit, hun har på. Cayley blev bekendt med os gennem Instagram, og hun deler sine tøjhemmeligheder med os. Er du klar? 

 Louis Vuitton Speedy Mini/ Louis Vuitton Speedy Monogram Canvas/ Vintage Louis Vuitton tasker/ Preloved Louis Vuitton taske/ Louis Vuitton Amsterdam/ Louis Vuitton Stjerne

Yndlings (designer) mærker

''Min mest foretrukne tøjbutik er Zara. Jeg kommer her ofte, primært fordi Zara altid er i nærheden. Jeg er også fan af Meshki, det er nok ikke alle der kender denne tøjhjemmeside. Jeg elsker udvalget af Meshki, jeg køber jævnligt mine basistoppe her. Kvaliteten er også fremragende. Hos Revolve køber jeg mere eksklusive varer og hos Pretty Little Thing lykkes det altid''. 

''Balenciaga er et af mine yndlingsdesignermærker. De sidste par kollektioner er fantastiske, progressive og har fokus på sociale spørgsmål. Dette afspejles helt sikkert i Balenciagaogså 's modeshows''.

''Off-White er også en af ​​mine favoritter. De har for det meste basisvarer med et twist, det gør det meget personligt''.

''Jacquemus er også en stor favorit. Jacquemus værdsætter blandt andet, hvordan kvinder har det. De slår fast, at kvinder skal have det godt i tøjet, og det bliver ført igennem i designs''.

 

Vintage (designer) butikker

''Jeg elsker konceptet med at købe og sælge vintageartikler. Selvfølgelig fordi det er bæredygtigt. Men også fordi jeg elsker designerartikler og man ofte skal betale mange penge for dem. Ved køb af et vintage designerprodukt er det muligt at købe en vare til en lavere pris, som ofte holder sig smuk i lang tid og derfor er en rigtig investering''.

 

Dior Pochete Oblique-lærred

''For mine vintage-køb går jeg ofte til Zipper og Episode, begge placeret i Nine Streets-området i Amsterdam. Online ser jeg primært på Frankie Collective og Vinted. Her finder jeg ofte mine ædelstene''.

''Jeg besøger disse vintagebutikker hovedsageligt, fordi disse varer ofte kommer tilbage på mode, hvilket jeg finder meget specielt''.

''Mit største vintage-fejlkøb var en universitetsjakke. Jeg købte det online, det så godt ud på billederne, men i virkeligheden var det ikke nær så pænt, som det var på hjemmesiden. Dette er sandsynligvis et 'problem', som mange af jer genkender''. 

Vintage designertasker 

''Min første designertaske, som jeg købte, var Pochette Félicie af Louis Vuitton. Forleden købte jeg den Gucci Dionysus Mini og jeg er super glad for dette nye køb''.

''En designervare, jeg engang solgte, var Gucci Bæltetaske. Jeg var meget glad for denne taske, men på et tidspunkt brugte jeg den ikke mere. For mig er det så på tide at slippe af med det''.

''Jeg har så ofte fortrudt taskekøb, som jeg trods alt ikke foretog tidligere. Jeg har ofte båret outfit og visualized tasken jeg ikke købte. Så tænkte jeg, at jeg fortrød et køb, som jeg ikke foretog''.

 

Chanel tasker Amsterdam/ Vintage Chanel tasker Amsterdam/ Preloved Chanel/ Brugt Chanel tasker / Chanel Crossbody taske sort lammeskind læder/ Chanel Flap Bag Crossbody

Investering og et no go 

''Så når det kommer til tasker, ligger mit hjerte normalt hos de klassiske tasker. Det Chanel 2.55 i sort læder er en kæmpe klassiker. Min drømmetaske er Chanel 2.55 i en lys farve''!

''I dag synes jeg, at Stella McCartney Falabella er en rigtig no go. Disse var på mode i lang tid. Men nu er de ikke længere efter min mening''.


Er du også fan af forelskede designertasker, og kan du ikke vente med at købe en eller bare drømme dig væk med ideen? Vi hjælper dig mere end gerne med vores online platforme eller byde dig velkommen i en af ​​vores butikker i centrum af Amsterdam. Vil du holdes orienteret om alt om (vintage) designer? 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vi vil være de første til at opdatere dig om de seneste nyheder.
 

With love,
 Cayley & Millie
 
Tilbage til bloggen