Nyt designersamarbejde: Louis Vuitton X KidSuper

LOUIS VUITTON super knægt

Nyt designersamarbejde i byen!

Hvem har ikke hørt om det seneste Louis Vuitton herrekollektion til efterår-vinter 2023?! Kollektionen er udviklet i samarbejde med modetøjsmærket KidSuper. Colm Dillane, ejeren af ​​streetwear-mærket, var ikonet bag modesamarbejdet.

KidSuper x Louis Vuitton Samling

Colm Dillane

Colm Dillane er født i New York og er multimediekunstner. Colm var meget ung, da han gik ind i modebranchen ved at sælge t-shirts, hvilket til sidst førte til et fantastisk samarbejde med Puma. Senere præsenterede han sin kollektion ved Paris Fashion Week. Colm dimitterede med en grad i matematik fra New York University og spillede et år med professionel fodbold i Brasilien, mellem gymnasiet og college. Colm har prisvindende kortfilm, musikvideoer og udsolgte solo-modeshows. Som du kan høre, er Colm et sandt talent. 

 

Usædvanlige designs

Mærket, KidSuper, er kendt for sine usædvanlige designs med særligt markante
maleriske og figurative tryk. Dillane grundlagde sit brand i 2018
som er baseret i Brooklyn. Siden Virgil Abloh, kreativ direktør for Louis Vuitton, er gået bort, er Dillane den første gæstedesigner kl Louis Vuitton

Kidsuper - louis vuitton

Samling 

.Den fantastiske kollektion er designet af det interne team på Louis Vuitton
Studio Prêt-à-Porter Homme. Dillane sørgede for instruktion og overvågede personligt oprettelsen af ​​udvalgte manuskripter. Den overraskende kollektion blev præsenteret den 19. januar 2023. 

 

Vil du have mere information? Vi hjælper dig mere end gerne med vores online platforme eller byde dig velkommen i en af ​​vores butikker i centrum af Amsterdam. Vil du holdes orienteret om alt om (vintage) designer? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vi vil være de første til at opdatere dig om de seneste nyheder.

With love, 
danila
Tilbage til bloggen