Milano Fashion Week: Designertasker overalt!

Milan Fashion Week

Hvilke tasker blev set på gaderne i Milano?

Modemåneden er slut. Ja, vi er også kede af, at denne perfekte måned til at fejre high couture er slut. Men alt er ikke dårligt, for nu kan vi tale om en af ​​vores foretrukne Fashion Week-lokationer, MILANO! Lad os tage et kig på hvad tasker deltog i det glamourøse arrangement.

 

Fendi, Fendi , Fendi

Det kommer ikke som nogen overraskelse siden Fendi netop fejret deres 25 års jubilæum for The Baguette. Det var en fornøjelse for øjet at se alle de forskellige versioner af denne ikoniske taske rundt omkring i den italienske bys gader. Men med deres nye super-mini-baguette, du skulle virkelig knibe øjnene sammen for at se det!

 Milan Fashion Week

Instagram

Bamboo

En af vores personlige favoritter, tasker med bambusdetaljer, dukkede op på Fashion Week. Det ser måske simpelt ud, men med bambus håndtag, det tilføjer et elegant touch til en grundlæggende håndtaske. Troede du, vi ville gå glip af en så vigtig begivenhed? Nå, vi tog fat i vores elskede Gucci Bamboo taske, og et par gode røde støvler og vi var klar til Fashion Week i Milano! 

Milanos modeuge 

Fur

Som vi allerede forudsagde i vores tidligere blog tasketrends for efteråret 2022, mange gæster dukkede op med pelsposer. Hvis du stadig diskuterer om du skal hoppe på denne trend, opfordrer vi dig til, for se hvor behagelige de er! Det er en fantastisk måde at blødgøre et edgy look og tilføje et strejf af varme til dit outfit.

 Milan Fashion Week
Instagram

Balenciaga Timeglaspose

Timeglastasken betragtes i øjeblikket som It-Bag, og vi kunne ikke være mere enige. På trods af at den blev udgivet for 3 år siden, er denne unikt formede taske kommet for at blive, og dens tilstedeværelse er altid påkrævet i de vigtigste begivenheder. Vores bedste valg til MFW var denne fantastiske timeglastaske i graffiti-stil.

Milan Fashion WeekInstagram

Knudepose

Denne var en komplet overraskelse for os. Hos Etoile elsker vi en god statement-taske, dem du kan bære med et enkelt outfit for at gøre det til et total look. Og da vi så knuden håndtaske, vi forelskede os i det. Med håndtaget som en stor knude, den perfekte brune til efteråret, og dens allerede store størrelse, var den den perfekte tilføjelse til et helt sort outfit.


Milan Fashion WeekInstagram

Har du spørgsmål eller leder du efter et specifikt designeremne? Vi hjælper dig mere end gerne med vores online platforme eller byde dig velkommen i en af ​​vores butikker i centrum af Amsterdam. Vil du holdes orienteret om alt om (vintage) designer? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vi vil være de første til at opdatere dig om de seneste nyheder.

With love, 
Silvia
kilder:
Pungeblog
Mode
Tilbage til bloggen