Bedste designertaskeinvestering i 2023

Bedste designertaskeinvestering i 2023

Disse tasker er bestemt værd at købe

Hvis du er en taskeelsker, ligesom os, ved du, at køb af en designer taske betragtes også som en investering. Inden du foretager et så stort køb, er det godt at vide, om tasken også vil stige i værdi i fremtiden, hvis du vil sælge den. For at hjælpe dig lidt har vi lavet en liste over de bedste taskeinvesteringer i 2023. Det kommer ikke som nogen overraskelse, at vores top 3 favoritmærker: Chanel, Louis Vuittonog Hermès, laver listen.

  

Chanel Klassisk dobbelt Flap Bag

Chanel Klassisk dobbelt flap bag er en del af modehistorien, den er tidløs i design, struktur og kvalitet. Tasken har været på markedet i årevis, og modellen har ikke ændret sig siden 1955. Chanel har konsekvent øget priserne på de mest populære håndtasker som Classic Double Flap Bag og efterspørgslen er ikke faldet, hvilket gør det til en solid investering med en gennemsnitlig stigning på 16% år til år. I en drastisk stigning er prisen for en Chanel Medium Classic Flap bag er steget fra 1100 i 1990 til 8990 i august 2022. 

bedste investeringstaske
Foto: Pinterest

 

Hermès Birkin Taske

Designertasker er kendt for deres fremragende håndlavede håndværk og eksklusivitet. Priserne på poserne stiger årligt med 14%. Hermès Birkin tasker er mere værd end guld eller aktier, ifølge en undersøgelse i 2016 er den ikoniske franske håndtaske i de sidste 35 år steget i værdi med mere end 500%. Det er dog ikke så nemt at købe en Brikin taske. Så meget du vil a Birkin taske, du kan ikke bare gå ind i en Hermès butik for at købe en. Du skal højst sandsynligt bruge en masse penge med dem for at opbygge din forbrugshistorik, så de kan ringe til dig, når en er tilgængelig til køb.

Vi talte i en tidligere blog om alle tips om Sådan får du A Birking Taske, du kan læse den her.

bedste investeringstaske

Foto: Pinterest

Louis Vuitton Pochette

Ifølge Rebags 2020 Clair-rapport, Louis Vuitton er et af de bedste luksusmærker, der er deres penge værd i form af investeringsværdi. Fås i en række størrelser og iterationer, den Louis Vuitton Pochette er en enkel, men ikonisk håndtaske. Det er ofte en perfekt første tilføjelse til en designer håndtaskekollektion, især en Pre-Loved. Den sælges for 75 % mere end dens oprindelige udsalgspris. 

bedste investeringstaske
Foto: Pinterest
 

Fendi Baguette

Den ikoniske Fendi Baguette taske, også kendt som den første 'It' taske. Denne taske har den kvalitet, der kommer af at skabe med passion, omhu og sans for detaljer. Fendi det perfekte mærke at investere i, det er tidløst. Det Baguette style blev designet i 1997 og forbliver lige så populær 25 år senere. Afhængigt af stilen Baguette taske sælges mellem €1500 og €3500, og den aktuelle gensalgsværdi er nogle gange også placeret i dette interval.

bedste investeringstaske
Foto: Pinterest
 

 

Har du spørgsmål eller leder du efter et specifikt designeremne? Vi hjælper dig mere end gerne med vores online platforme eller byde dig velkommen i en af ​​vores butikker i centrum af Amsterdam. Vil du holdes orienteret om alt om (vintage) designer? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vi vil være de første til at opdatere dig om de seneste nyheder.
With love, 
Janne
Kilder
Rebag
Klog pigefinansiering
Hvem hvad der bærer
Brands Blogger
Pinterest
 
Tilbage til bloggen