Tasker båret af berømtheder i denne uge

Berømthedstasker

Berømtheder stjæler showet i denne uge

Det er rigtigt, at berømtheder bærer nogle af de fedeste outfits, vi nogensinde ville vove at drømme om. Så hvad er nyt i denne uge? WJeg har samlet nogle flotte looks, og som du ved, er hvert godt outfit parret med et smukt designer taske.

Kim Kardashian

Kim Kardashian deltog Fendi's storslået debut ved New York Fashion Week. Hun lavede et statement med sit glamourøse look. Hendes gulvlange gennemsigtige kjole er fuldstændig dækket af pailletter. Kim tilbehør det glitrende look med en matchende paillette Fendi Baguette taske, og vi er besatte. Er der sådan noget som for skinnende?

mode kim kardashian

Instagram

Rihanna

OMG! Vores alle tiders foretrukne stilikon RiRi er tilbage! Rihanna tog til Bowery-hotellet for at indhente sine venner iført en overstørrelse Balenciaga se og se bare på hende! Ri stylet Balenciaga's oversized denimjakke og gigantiske jeans med gule solbriller og spidse Prada hæle. For at afslutte looket besluttede hun at holde det simpelt med en sort clutch som valgfri taske.

mode outfit rihanna

BACKGRID / BLAYZENFOTO

Kylie Jenner

Kylie Jenner er igen iført et ikonisk outfit, som vi ikke kan stoppe med at tænke på. Den unge berømthed og iværksætter deltog i Schiaparelli foråret 2023-præsentationen iført den smukkeste kjole. Hun bar en tætsiddende mørkeblå fløjlskjole med en meget dramatisk halsudskæring. Tilbehør med sorte øreringe, en statement chocker halskæde, og selvfølgelig en klassisk sort og guld håndtaske fra mærket. Er ikke en sort håndtaske den perfekte tilføjelse til ethvert outfit?

Kylie Jenner

Side seks stil  

Hailey Bieber

Pretty in Pink: Hailey Bieber ankom til kærlighedens by med stil til Saint Laurents forårsshow. Hailey bar en rød-lyserød minikjole, stylet med den populære Saint Laurant Hobo taske, og vi er her for det! Det virker som om hun har et matchende sæt på, men det er faktisk en kjole. Haileys look er en smart tilgang til Barbiecore-trenden, ser hun ikke fantastisk ud?

outfit mode hailey bieber

Daily Mail UK


Har du spørgsmål eller leder du efter et specifikt designeremne? Vi hjælper dig mere end gerne med vores online platforme eller byde dig velkommen i en af ​​vores butikker i centrum af Amsterdam. Vil du holdes orienteret om alt om (vintage) designer? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vi vil være de første til at opdatere dig om de seneste nyheder.
With love, 
Jasmin 
kilder:
Instagram
BACKGRID / BLAYZENFOTO
Getty Images
Daily Mail UK
 

 

Tilbage til bloggen