Tasker set i Real Housewives of Amsterdam

Tasker set i Real Housewives of Amsterdam

Den misundelsesværdige taskesamling fra Real Housewives of Amsterdam

Efter The Real Housewives of Beverly Hills, Atlanta, New York og mere... kan vi endelig nyde The Real Housewives of Amsterdam. Et sjovt show med masser af drama, sladder og frem for alt smukke outfits og selvfølgelig flotte tasker!
 Fra sæson 1 fik vi øje på de smukkeste tasker, for det meste iøjnefaldende farverige tasker. Vores favorit! Vi fik også øje på nogle vintage-perler som Susannas årgang Chanel taske.
 

Plettede tasker

Udover smukke tasker så vi også mange stilfulde solbriller, outfits, hatte og tilbehør. Hvad synes vi om Djamila's gorgeous Louis Vuitton Multi Pochette? Besat (og med hendes sødeste hund selvfølgelig) When the Multi Pochette først kom ud, var det designer med Monogram lærred men kan findes i forskellige farver paller og materialer nu. 
Foto: Instagram
Hellas hot pink Grande Chanel Shopper fortjener et øjeblik, uhm hej Barbie-øjeblik! Denne kombination med guldfarvet hardware gør tasken så klassisk.
Foto: Instagram
 
Vi så også en vintagemodel på Cherry-Ann.
Louis Vuitton Montsouris rygsæk fås i tre forskellige størrelser; det Montsouris PM, den Montsouris MM og Montsouris GM. Cherry-Ann har størrelsen MM på. Lige nu har vi også Montsouris i vores samling! Dette rygsæk er den perfekte taske til alle, der kan lide at have hænderne fri, mens de bærer en taske.
 
Foto: Instagram
Og selvfølgelig skal vi også vise dig disse perler..
Maria bærer den sorte Hermès Kelly mini med guld hardware. Hvor sødt! Og hvor er Susannas styling god med disse gule solbriller kombineret med det turkise Chanel Mademoiselle med sølvbeslag? Kimmylien brillerer med klassikeren Gucci GG fløjl Marmont medium.
          
Vi kan ikke vente på en ny sæson af The Housewives.
Indtil da sætter vi den på repeat..
 Har du nogle spørgsmåltioner eller er yodu lookay for en specifik designervare? Vi hjælper dig mere end gerne med vores online platforme eller byde dig velkommen i en af ​​vores butikker i centrum af Amsterdam. Vil du holdes orienteret om alt om (vintage) designer? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vi vil være de første til at opdatere dig om de seneste nyheder.
With love, 
Liv

kilder:

Derudover fotos ovenfor 

Instagram Maria

Instagram Sheila 

Instagram Kimmylien

Instagram Susanna 

 

Tilbage til bloggen