Sådan: Style Pochette Tilbehør

Pochette Taske

Pochette tilbehør: alles drømmetaske

I dag ser det ud til, at telefoner bliver større, og punge bliver mindre. Du gættede det, vi taler om Pochette taske. Populariteten af ​​denne taske er ikke på vej nogen steder snart. Det er på mange must-have-lister og bliver ofte stylet på nye måder af dine yndlingsinfluencer(e). Det er øjeblikkets taske! Er du også en Pochette elsker, men ved du ikke, hvordan den skal styles? Led ikke længere, for vi er ved at give dig nogle tips.

Pochette Taske                                                     Foto: Pinterest

Hvorfor så trendy?

Lige siden Lizzos ikoniske Valentino lille pung ved American Music Award i 2019, har hele modebranchen været enige om, at mindre er mere. Ordet Pochette er nu synonymt med high-end mærket Louis Vuitton, dog er der forskellige mærker med denne type model. For eksempel: Prada. Dette mærke har sit eget Pochette i deres eget ikoniske nylonstof. Men hvad gør disse tasker til IT taske? Det er enkelt, de har en moderne stil, med et mere eksklusivt look til den klassiske fanny pack, som gør den nem at style.

Pochette taske                                                   Foto: UsMagazine

Styling muligheder

Denne taske viste sig også at være perfekt til alle typer lejligheder. Det ses ofte i street fashion, men den Pochettes er lige så moderne i ethvert andet miljø.
For eksempel stylede influenceren Lauren Uy hende Prada Pochette taske med en rød bikini top, røde Bermuda shorts, solbriller og en matchende sort Prada hat. Hun gjorde sit outfit meget legende, cool og moderigtigt. Beviser det med Pochette, Kan du være stilfuld overalt, hvor du går.

Louis Vuitton Pochette                                                   Foto: Instagram

Louis Vuitton Pochette er perfekt til et sporty-chic look. Du kan nemt opbevare alle dine væsentlige ting i denne taske, hvilket gør det nemmere at løbe ærinder. Influencer Anna Cay fik tasken til at skille sig ud, fordi hun stylede den med et helt hvidt outfit. Sammen med nogle gulddetaljer og tilbehør skabte det en elegant og trendy look. 

Louis Vuitton Pochette

Foto: Instagram

Her på l'Étoile, vi elsker at style vores Pochette taske med højtaljede mom-jeans, hvid crop top, oversized jeansjakke og Louboutin pumps. Dette er det perfekte outfit, når du gerne vil se smart og sat sammen, men ikke har tid til at tænke for meget over, hvad du skal have på.

Pochette Taske
                                                    Foto: Pinterest

Det er dog også lækkert at have den på med en sort blazer, neongrøn silkekjole og sorte chunky sneakers. Det giver dig en lille smule New Yorks klassiske streetwear-vibes.

Så som du kan se, er Pochette er en af ​​de mest trendy og mere alsidige tasker i øjeblikket. Hvordan kan du lide at style denne "varm" vare?

Pochette Taske

                                                       Foto: Pinterest

Leder efter en årgang Dior taske? Vi hjælper dig mere end gerne med vores online platforme eller byde dig velkommen i en af ​​vores butikker i centrum af Amsterdam. Vil du holdes orienteret om alt om (vintage) designer? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vi vil være de første til at opdatere dig om de seneste nyheder. 

With Love,
Loretta
kilder:
UsMagazine
Tilbage til bloggen